Home /
INTUS

TOP WERKGEVER: INTUS

Intus levert al meer dan 15 jaar doordachte ICT-oplossingen ter verbetering van het planproces van zijn klanten.

"Vereenvoudigen, verbeteren en versnellen."

De dienstverlening van Intus richt zich op het ondersteunen van klanten bij het verbeteren van hun personeelsplanning. Dit houdt in dat het bedrijf software levert, zowel on-site als gehost, die het planproces vereenvoudigt, verbetert en versnelt. Naast de levering van de software draagt Intus ook zorg voor een deskundige implementatie en voor professionele ondersteuning tijdens het gebruik.

breaker

Over Intus


Intus levert en implementeert InPlanning, een complete oplossing voor dienstroosterplanning. InPlanning is opgebouwd uit verschillende modules; deze zijn los verkrijgbaar, maar de klant kan ook kiezen voor de totaaloplossing.

De modules van InPlanning bestaan onder meer uit software voor capaciteitsplanning, flexpools, takenplanning, online ruilsystemen, urenverantwoording en rapportages. Daarnaast kan de klant met Intus Mobile het rooster bekijken en muteren via een smartphone-app.

Het volledige productportfolio wordt door Intus zelf ontwikkeld, waardoor het bedrijf snel kan reageren op de wensen van de klant.

breaker

Klanten en projecten

Het merendeel van de klanten van Intus bestaat uit Nederlandse organisaties, werkzaam in verschillende branches. Sommige klanten hebben ook buitenlandse vestigingen waar Intus zijn oplossingen ïmplementeert. Onder de Nederlandse klanten vallen onder andere de volgende branches:

  • Zorg, waaronder ziekenhuizen, ambulancediensten, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ en gehandicaptenzorg.
  • Industrie, waaronder Mars, Rockwool en Celavita.
  • Overheid, waaronder luchtverkeersleiding Nederland, Dienst Justitiële Inrichtingen, Rijkswaterstaat, brandweer en diverse gemeenten.

breaker

Werken bij Intus

Wil jij mee bouwen aan het groeiende succes van Intus? Intus zoekt getalenteerde Java-developers die mee willen werken aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve producten voor personeelsplanning. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zelfroosteren, waarbij de medewerker in staat wordt gesteld zijn eigen werkrooster te ontwerpen via internet en een mobiele app.

Als jij een gedegen achtergrond in Java hebt, met aanvullende werkervaring met JavaScript of AngularJS (of de ambitie hebt om jezelf daarin te ontwikkelen), dan zoekt Intus jou.

Intus biedt jou in ruil voor jouw kennis en vaardigheden een vaste werkplek, waar een uitdagende businessapplicatie wordt ontwikkeld. Jij zult komen te werken in een prettige omgeving, in een prachtig kantoor in Zeist. Er is veel ruimte voor je ambities en je eigen initiatief. Daarnaast biedt Intus de mogelijkheid tot interne of externe opleidingen en kun je in deeltijd werken. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van je functie.

fbreaker

Waar zit Intus?

Intus is gevestigd in Zeist. Het kantoor bevindt zich op ruim 10 minuten lopen van het busstation. Daarnaast is het bedrijf met de auto goed te bereiken, vanaf de A28.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons