Home /
Indicia

Indicia

Indicia levert een breed scala van e-business diensten die er op gericht zijn klanten succesvoller te maken in het implementeren van hun strategie. Bij iedere organisatie heeft men een strategisch plan waarin de koers voor de komende jaren is uitgestippeld. Een belangrijke vraag richt zich op de daadwerkelijke implementatie van dit plan en op de vraag op welke manier e-business hierbij kan worden ingezet. Dit vraagstuk kan zich richten op groei van het marktaandeel, groei van de kwaliteit van de interne organisatie, cq. van de werkprocessen, of op het bouwen aan een totaal nieuwe organisatiestructuur met thema's als internationalisering en outsourcing. 

De specialisten van Indicia zijn in staat een constructieve bijdrage te leveren aan deze discussie en dienen als klankbord om te kijken op welke manier e-business kan worden ingezet om te helpen deze doelen te realiseren. Het kan hierbij gaan om een e-business blauwdruk, een vernieuwde internetsite, een intranet portal, een maatwerk software applicatie, een social media campagne of een SEO implementatie met als doel het genereren van leads via Google.

Het is ons inziens van essentieel belang dat alles wat je op e-business gebied implementeert in je organisatie aansluit bij de bedrijfsstrategie, en dat je dus ook de taal spreekt van de ondernemer/onderneming en thuis bent in het volledige e-business domein.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons