Home /
Ideo

TOP WERKGEVER: Ideo

 

Ideo helpt organisaties met het behalen van tastbare resultaten op het gebied van service en onderhoudsprocessen in SAP door de inzet van haar expertise en jarenlange ervaring op dit gebied. Ideo implementeert en optimaliseert deze processen, waarbij continu gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

Ideo 1

breaker


Over Ideo


Ideo creëert maximale businesswaarde met het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen binnen organisaties. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van het gehele operationele proces. Ze maken gebruik van de robuuste en betrouwbare SAP software.

Voor het creëren van maximale businesswaarde vindt Ideo oplossingen in standaard SAP producten en SAP complementaire producten. Om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben ze voor specifieke branches zelf producten en templates in SAP ontwikkeld. Alle diensten en producten die Ideo levert, zijn specifiek gericht op service- en onderhoudsprocessen:

  • Service Management
  • Asset Management
  • Mobility
  • Planning

 
breaker


Klanten en projecten


Klanten van Ideo waarderen het bedrijf om hun pragmatische aanpak, het persoonlijke contact en het snel kunnen schakelen. Ideo komt snel tot de kern, zodat er ook snel stappen gezet kunnen worden. Ideo werkte in de afgelopen jaren onder meer voor en met de volgende partijen:

Ideo 2

 
breaker


Werken bij Ideo


Werken bij Ideo betekent werken in een open en collegiale sfeer. Er is ruimte voor ieders persoonlijke inbreng. Ideo is er van overtuigd dat de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers in hoge mate de kwaliteit van Ideo bepaalt. Vandaar dat Ideo haar medewerkers alle mogelijkheden biedt om gewenste volgende carrièrestappen te verwezenlijken.

In een groeiend bedrijf als Ideo heeft iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen en zich te verdiepen in nieuwe trends en ontwikkelingen. Ideo medewerkers zijn resultaatgericht en kunnen zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

 
breaker


Sfeerimpressie


Bij Ideo zijn mensen dé assets binnen de organisatie: jij bent Ideo en jij maakt Ideo. Veel van het werk binnen Ideo heeft een projectmatige aanpak, waardoor je vaak in een team met andere specialisten werkt. De medewerkers van Ideo zijn vaak hoger geschoold, hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en zijn ervaren professionals in hun vakgebied. Dit betekent dat je ook altijd je collegae kunt raadplegen voor hulp.

Ideo 3

breaker


Waar zit Ideo?


Je vindt het kantoor van Ideo aan de rand van ’s-Hertogenbosch, dicht bij de snelweg (A2/A59) en vlak bij het groene Rompertpark. Je kunt het pand makkelijk bereiken met de auto, en ook is er voldoende parkeergelegenheid. Natuurlijk kun je er ook gemakkelijk met de fiets of met het openbaar vervoer komen.

Ideo 4

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons