Home /
Ibis

TOP WERKGEVER: Ibis


Het Integraal Bouw Informatie Systeem oftewel Ibis is de naam van de software, ontwikkeld voor alle betrokkenen bij bouw- en GWW-projecten, door bouwkundigen, civiel technici en IT-ers van Brink Groep. Ter ondersteuning van de totale levenscyclus van elk type gebouw, kunstwerk of infrastructuurtracé.

Banner

breaker


Over Ibis


De bouw-, GWW- en vastgoedmarkten veranderen snel. Technische ontwikkelingen en nieuwe contracten zijn de aanjagers voor sneller innoveren en integraal samenwerken. Ibis loopt daarin voorop met het Integraal Bouw Informatie Systeem (Ibis). Door informatie transparanter te delen en meer samen te werken tijdens de bouw en exploitatie, slagen de klanten van Ibis erin de efficiency verder te verhogen en de foutkans te verkleinen. Daarvoor de beste software ontwikkelen en leveren, dat is Ibis' passie!

Ibis is open en daardoor eenvoudig te integreren met andere ontwerp-, administratie- of ERP-software.

Ibis is actief in de volgende branches:

  • Woning en utiliteitsbouw
  • Grond- weg- en waterbouw
  • Vastgoed beheer
  • Projectmanagement
  • Jacht- en scheepsbouw
  • Industrie.

 

over

breaker


Klanten en projecten


Architecten, adviseurs, aannemers, overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties werken al meer dan 30 jaar met Ibis software. 

Hieronder vind je een greep uit de vele tevreden klanten van Ibis.


klanten

breaker


Werken bij Ibis


Door snel in te spelen op nieuwe kansen, waaronder mobiel en via de cloud werken, is Ibis marktleider in de bouw, GWW en vastgoedmarkt. Die kansen bieden ze ook hun medewerkers: jezelf verder ontwikkelen binnen een financieel gezond en succesvol softwarebedrijf.

Bij Ibis krijg je een uitdagende kans en vergaande verantwoordelijkheid om zowel richting als leiding te geven aan de ontwikkeling van Ibis, dit in nauwe samenwerking met vakgerichte productmanagers en scrumteams.

Kom jij het team van Ibis versterken?
Dan val je met je neus in de boter. Eind augustus gaan ze met alle Ibis-collega’s drie dagen naar Maastricht. Naast een mix van inhoud, actief, cultuur en entertainment, zindert Maastricht weer van genot. Voor de 35e keer wordt het Vrijthof omgebouwd tot het grootste openlucht restaurant van Nederland: Het Preuvenemint! Uiteraard ga jij dan mee!

Plus, als je bij Ibis gaat werken, nemen ze jou en drie anderen naar eigen keuze mee in hun Brink Groep luchtballon voor een onvergetelijke ervaring.

breaker

 

Waar zit Ibis?


Ibis verhuist dit jaar nog naar het Groothandelsgebouw in Rotterdam, Central District. Vanaf de zesde verdieping zal jouw werkplek een fantastisch uitzicht bieden op het Centraal Station, uitgeroepen tot het 'mooiste nieuwe gebouw' van Rotterdam.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons