Home /
Hostnet

Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en is gevestigd in Amsterdam. Hostnet is een van de grootste hostingproviders in Nederland en sterk groeiend. Diensten als domeinregistratie, e-mail, webhosting, Virtual Private Server (VPS) en Dedicated Servers worden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt aangeboden. Een team van ongeveer 100 mensen werkt dagelijks hard om zo'n 230.000 klanten de beste dienstverlening te kunnen bieden. 

Werk je voor Hostnet, dan werk je voor een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf. Werken bij Hostnet betekent ook werken op een van de mooiste plekken van Amsterdam: naast het Centraal Station met een weids uitzicht over het IJ. Bij Hostnet is bovendien veel ruimte voor innovatie. Je krijgt de gelegenheid om grenzen op te zoeken en te verleggen: de grenzen van jezelf, maar ook de grenzen van Hostnet. Dat zorgt voor continue uitdagingen en nieuwe mogelijkheden voor jou, maar ook voor 230.000 klanten.

 

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Met onze kennis en onze ervaring als ondernemer helpen wij u met het succes van uw onderneming op internet. Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Met 15 jaar ervaring is Hostnet uitgegroeid tot één van de grootste hostingproviders van Nederland. Naast domeinregistratie, webhosting en e-mail, kunt u als klant bij ons terecht voor managed hosting, Virtual Private Servers (VPS), Dedicated Servers en cloud hosting. We beheren ruim 800.000 domeinen en 50.000 websites voor meer dan 230.000 klanten.

 

 

 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons