Home /
HANOS

TOP WERKGEVER: HANOS


HANOS is een internationale horecagroothandel met vestigingen in Nederland en België. Wat ooit begon als een ‘cash and carry’ is inmiddels uitgegroeid tot een zelfbedieningsgroothandel met een vloeroppervlak van ruim 15.000 m²

Banner

breaker


Over HANOS


In 1975 opende de allereerste HANOS-groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Nog altijd bevindt het hoofdkantoor zich tegenover deze groothandel. Sinds de start is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met 19 vestigingen.

HANOS is méér dan een internationale horecagroothandel. Als groothandel maakt HANOS het verschil in de markt voor de foodprofessional. HANOS biedt een totaalconcept van service, verkoop van producten en levering. Het assortiment is compleet en innovatief, de versafdelingen staan bekend om hun topproducten en hun kundigheid.

De HANOS-filosofie is eenvoudig: betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Een klantgerichte service staat bij HANOS op nummer één. Het assortiment met ruim 80.000 producten uit binnen- en buitenland sluit hierop perfect aan.

over

breaker


Werken bij HANOS


Bij HANOS werk je in de meest vooruitstrevende groothandel voor horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Medewerkers stellen zich dagelijks dienstbaar op voor onze klanten, met als doel het leveren van de beste service.

In de horecagroothandels, de distributiecentra en op het hoofdkantoor is iedere HANOS-werknemer een specialist binnen zijn vakgebied. In teamverband werkt hij samen met zijn collega's aan het aanbieden van de HANOS totaalservice en het onderscheidende kwaliteitsassortiment.

klanten

breaker


Sfeerimpressie


HANOS wordt gekenmerkt door een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde. De cultuur is no-nonsense en er is ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor de medewerkers die vakmanschap, eigen initiatief, durf en ondernemerschap tonen, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Om de onderlinge betrokkenheid en de werksfeer verder te verhogen, heeft bijna elke vestiging van HANOS een personeelsvereniging die tal van activiteiten organiseert. Dit versterkt de teambuilding en verhoogt de collegialiteit.

Bij HANOS vinden ze het erg belangrijk dat werknemers zich thuis voelen. Het bedrijf heeft, afhankelijk van je functie, diverse regelingen en vergoedingen waarvoor je als medewerker in aanmerking kunt komen.

Gezondheid is een groot goed. Daarom investeert HANOS graag in de gezondheid van zijn medewerkers. Dit gebeurt onder meer door een werkomgeving waar goede arbeidsomstandigheden.

HANOS vindt het belangrijk dat werknemers zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijven ontwikkelen. Ze hebben een studieregeling die het mogelijk maakt om diverse relevante opleidingen en trainingen te volgen. Dat kan via hun eigen opleidingshuis of extern.

Samengevat: HANOS streeft ernaar een goede werkgever te zijn, waar elke medewerker zicht thuis voelt en waar werknemers worden gemotiveerd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Bekijk de huidige vacatures van HANOS op Bonque.nl.

Medewerkers

breaker

 

Waar zit HANOS?


Het hoofdkantoor van HANOS vind je in Apeldoorn, aan de Stadhoudersmolenweg 41. De vestiging is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Hou bij deze laatste optie wel rekening met een loopafstand van ongeveer 10 minuten, vanaf de bushalte.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons