Home /
Griffid

Griffid

Griffid BV is een Nederlandse organisatie, opgericht in 2002. Griffid BV is een snel groeiende organisatie, gericht op het ontwikkelen van hardware onafhankelijke open management software voor video en events.

Griffid BV heeft haar hoofdvestiging in Almere en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, van waaruit gewerkt wordt met een breed partnernetwerk van distributeurs en system integrators. Het softwareplatform speelt in op de steeds veranderende vraag en klantbehoeften in de beveiligingsmarkt.

Het platform kan gebruikt worden met een groot aantal merken IP camera’s, video servers en Digitale Video Recorders (DVR), waardoor de software heel breed inzetbaar is. Het Griffid platform is ook in gebruik bij een groot aantal meldkamers in Nederland, die daarmee inspelen op de wens naar videoverificatie van alarmen en met behulp van SSIM ® worden voorzien van een overzichtelijk dashboard die aangeeft welke actie nodig is om incidenten in een zo vroeg mogelijk stadium te bestrijden.

Griffid BV is specialist op het gebied van integratie met o.a. POS systemen (kassasystemen), parkeersystemen, RFID systemen, toegangssystemen en video analyse systemen. Het gebruiksgemak hiervan uit zich in de bediening en het management van deze systemen dat gedaan wordt vanaf één Griffid console. De visie die Griffid heeft op het gebied van integratie, heeft zich bewezen in diverse grootschalige projecten en heeft er tevens voor gezorgd dat Griffid een aanzienlijke subsidie heeft ontvangen voor het steeds populairder wordende video analytics en de SSIM ® applicatie. 

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons