Home /
Gelre ziekenhuizen

TOP WERKGEVER: Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een grote, topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. 

Banner

breaker


Over Gelre ziekenhuizen


Bij Gelre ziekenhuizen werken ruim 3.500 medewerkers, 190 medisch specialisten en 300 vrijwilligers. Daarnaast beschikken ze over buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Hiermee zijn ze één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. Het huidige verzorgingsgebied van Gelre ziekenhuizen telt ruim 280.000 inwoners. Ze bieden een breed palet aan onderzoek, diagnosestelling en (na)behandeling.

Topklinische opleidingsziekenhuizen
Gelre ziekenhuizen heeft een STZ-status. STZ staat voor Stichting Topklinische opleidingsZiekenhuizen. Dit is een dertigtal ziekenhuizen dat samen werkt aan betere patiëntenzorg. Als STZ-ziekenhuis onderscheiden ze zich door steeds de voorhoede-positie te kiezen met patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Daarnaast richten ze zich op de kernthema’s:

  • Innovatie
  • Medisch leiderschap
  • Transitie van de zorg.


Eén van de voorwaarden van de STZ is dat ziekenhuizen zich ook specialiseren op bepaalde gebieden. Gelre ziekenhuizen doet dat onder meer met drie centers of excellence:

  • Het Apeldoorns Duizeligheidscentrum
  • Het Lyme Centrum Apeldoorn
  • Het Centrum voor Psychosomatiek.

 

over

breaker


Werken bij Gelre ziekenhuizen


Als je plezier hebt in je werk, boek je betere resultaten. Daarom investeert Gelre ziekenhuizen veel in een prettige werkomgeving.

Leren bij Gelre
Ze bieden professioneel hoogwaardige kennis voor opleiding en scholing. Gelre ziekenhuizen geeft studenten, stagiaires en medewerkers de ruimte voor hun ontwikkeling en ambities in een breed scala aan opleidingen. Een gezond opleidingsklimaat komt immers ten goede aan de kwaliteit van de zorg.

Arbeidsvoorwaarden
De Cao Ziekenhuizen is van toepassing op alle medewerkers van Gelre ziekenhuizen.

  • Naast het maandelijkse salaris ontvang je je vakantiebijslag in mei en een eindejaarsuitkering in december;
  • Iedere medewerker die een arbeidsovereenkomst heeft met Gelre ziekenhuizen, ongeacht de leeftijd, is verplicht deelnemer in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 

werken bij

breaker


Waar zit Gelre ziekenhuizen?


De vestigingen van Gelre ziekenhuizen liggen in misschien wel de mooiste bos- en waterrijke gebieden van Nederland. De gemoedelijke rust van de Veluwe en de IJsseloevers biedt een welkom tegenwicht bij werk dat spannend en inspannend kan zijn.

De locatie van de openstaande vacatures is Apeldoorn.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons