Home /
Flexyz

TOP WERKGEVER: Flexyz


Flexyz is een innovatief bedrijf dat al 15 jaar IT-oplossingen ontwikkelt. Oplossingen die volledig afgestemd zijn op het bedrijfsproces van de klant.

"Betrouwbaar, onafhankelijk en duurzaam. Zonder de bekende 'nadelen' van maatwerk."

Banner

breaker


Over Flexyz


Op een snelle en effectieve wijze levert Flexyz maatwerkproducten voor informatie- en communicatietechnologie. Een optimale pasvorm tussen de specifieke situatie van de klant en de beschikbare technologie staat centraal. Welke systemen de klant ook gebruikt, de technologie wordt zo aangepast dat het beste uit de huidige informatiesystemen wordt gehaald.

Vanuit de vestigingen in Harderwijk en Zwolle ontwikkelt een team van professionals oplossingen die optimale ondersteuning van dynamische bedrijfsprocessen mogelijk maken. Want bedrijven en werkwijzen veranderen. Daardoor veranderen behoeften voor automatiseringsoplossingen. Zo biedt Flexyz flexibele softwareoplossingen zonder de bekende 'nadelen' van maatwerk.

Sponsoring
Als bedrijf sta je midden in de maatschappij. Ook als IT-bedrijf kun je een steentje bijdragen aan de gemeenschap. Daarom steunen ze bij Flexyz bijzondere initiatieven en goede doelen. Het centrale thema van deze sponsoring is het welzijn van kinderen. Zo hebben ze recentelijk hun steentje bijgedragen aan de Future Stars Academy (FSA) in Tanzania, een organisatie die kansarme kinderen vaardigheden op alle vlakken probeert bij te brengen met behulp van voetbal.

over

breaker


Klanten en projecten


Flexyz werkt onder andere voor merken als Kwik-Fit, Beter Bed, USN-Centuri en RVO.nl - Ministerie van Economische Zaken. 

"Flexyz is méér dan gewoon een leverancier. Ze zijn ook echt onze gesprekspartner."  - René ten Hove, Manager ICT bij Kwik-Fit

klanten

breaker


Werken bij Flexyz


Ben jij net als Flexyz supergeïnteresseerd in nieuwe technologieën, besteed jij je vrije tijd graag aan het experimenteren met software en wil je deze kennis graag inzetten binnen een innovatief en jong team IT-specialisten? Dan kon Flexyz wel eens de juiste match voor jou zijn!

Werken bij Flexyz betekent:

  • een uitdagende functie in een innovatieve organisatie
  • samenwerking met enthousiaste collega's
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten
  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • veel ruimte om je technische kennis te vergroten
  • goede koffie, gezellige lunches en een prettige werkplek buiten de files.


Bekijk de huidige vacatures van Flexyz op Bonque.nl.

werken bij

breaker


Waar zit Flexyz?


Je vindt het kantoor van Flexyz in Harderwijk, net ten zuiden van Lelystad. Het station van Harderwijk ligt op zo’n 30 minuten loopafstand van het kantoor. Kom je met de auto, dan is dit ook geen enkel probleem; het pand ligt direct naast de N302 en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Grappig feitje: het kantoor van Flexyz ligt op zo’n 2 kilometer afstand van het beroemde Dolfinarium.

Flexyz heeft naast de vestiging in Harderwijk een nevenvestiging in Zwolle, op de Hanzelaan 310.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons