Home /
Finavista

Finavista

Finavista is opgericht in 2003. Sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van innovatie, productmanagement (inclusief wet- en regelgeving), datakwaliteit en dataconversie. Onder laatstgenoemde categorie vallen ook productrationalisatie en commerciële productconversies.

Onze opdrachtgevers zijn financiële dienstverleners, zoals verzekeraars en pensioenuitvoerders, en bedrijven uit andere branches, zoals Supply Chain en Overheid.

De combinatie van ervaring, methodisch werken en techniek vormt de basis voor onze oplossingen. Voor u betekent dit dat wij met verstand van zaken, een transparante aanpak en onze ISO gecertificeerde Product Life Cycle Toolbox © u helpen uw organisatievraagstukken efficiënt op te lossen. Samenwerking staat daarbij altijd centraal.

Onze Kernwaarden:

Professionaliteit en kwaliteit mag u standaard van ons verwachten. Daarnaast zijn onze consultants resultaatgericht, vaardig, inventief en loyaal. Deze kernwaarden zijn diep verankerd in onze genen en borgen dat wij er altijd naar streven uw verwachtingen te overtreffen. Finavista is door FIRA gecertificeerd voor duurzaam ondernemen.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons