Home /
Facilicom

TOP WERKGEVER: Facilicom


Facilicom is dé toonaangevende facilitaire dienstverlener met circa 32.000 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. 

"Facilicom. De juiste mensen op de juiste plek."

Banner

breaker


Over Facilicom


Bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun core business. Alles wat daar niet toe behoort, wordt uitbesteed. Facilicom Services Group is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan als opdrachtgever alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom Services Group kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

Ze houden panden schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor alle medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Zelfs de bouw, verbouwing en renovatie van panden kun je aan Facilicom toevertrouwen, inclusief de installatietechniek.

over

breaker


Klanten en projecten


De klanten van Facilicom en zijn divisies zijn werkzaam in veel branches, zoals de gezondheidszorg, horeca en recreatie, industrie, onderwijs, overheid, retail, transport & logistiek, wonen en zakelijke dienstverlening.

Facilicom Services Group is actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

breaker


Werken bij Facilicom


Facilicom biedt een zeer afwisselende full-time functie aan met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een enthousiast team en hebt veel contact met gebruikers en collega’s van de andere SAP-disciplines. Daarbij kun je ruime opleidingsmogelijkheden tegemoet zien met een aantrekkelijk gecombineerd werkaanbod. De komende jaren zijn nog een aantal SAP-rollouts gepland. Je kunt dus al je professionele bagage met 'lessons learned' inbrengen.

Overige zaken:

  • Laptop
  • Mobiele telefoon
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (RSA key)
  • Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer met en maximum van 30 kilometer enkele reis).


Bekijk de huidige vacatures van Facilicom op Bonque.nl.

werken bij

breaker


Sfeerimpressie


Facilicom Services Group hanteert binnen al zijn bedrijven korte communicatielijnen. De 'hands-on' mentaliteit kenmerkt alle divisies, net als de resultaatgerichte houding van het management. Er is sprake van een informele cultuur binnen de organisatie, waarbij de medewerkers een centrale rol hebben. Zij bepalen voor het grootste deel het succes van de dienstverlening en daarmee van het bedrijf.

Resultaatgericht
Bij Facilicom werken ze doelgericht met anderen samen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus ligt hierbij op tevreden klanten en medewerkers. Juist deze benadering houdt ze scherp en ambitieus.

Samenwerken
Binnen Facilicom zijn ze van elkaar afhankelijk. Er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is open. Het gemeenschappelijke doel is door samenwerken succesvol te zijn.

Vernieuwing
Binnen Facilicom streven ze naar het continu verbeteren van prestaties. Vernieuwingen moeten leiden tot aanwijsbare voordelen voor klanten en zijn een structureel onderdeel van succes in de markt.

medewerkers

breaker


Waar zit Facilicom?


In het jaar 2006 trok Facilicom in het meest facilitaire kantoorgebouw van Nederland, in Schiedam. In dit hoofdkantoor is vanuit allerlei divisies vakkennis verwerkt: van de juiste locatiekeuze tot schoonmaak en catering. 

Het hoofdkantoor is uniek door de integrale aanpak van alle onderliggende technische installaties en toegepaste systemen en de vele slimme exploitatieoplossingen. Het pand met een kantooroppervlakte van 11.500 m² beslaat 15 bouwlagen en werkplekvoorzieningen voor 500 medewerkers.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons