Home /
ez2xs

TOP WERKGEVER: ez2xs


ez2xs, ontwikkelt verkoopt en beheert een informatie- en communicatieplatform voor professionals. ez2xs heeft de ambitie om hiermee professionals te helpen bij het werk waar het voor hen echt om draait, met slimme en gemakkelijke business software.

Banner

breaker


Over ez2xs


ez2xs richt zich op de volgende branches: consultancy, recruitment, certificering, advocatuur en risk management.

Met het ez2xs-systeem worden zaken zoals projectbeheer, urenregistratie, facturering, acquisitie, planning, crm, documentmanagement, werving & selectie, e-mail en agendabeheer gemakkelijk en nemen niet meer tijd in beslag dan strikt noodzakelijk is. Alle gegevens in het systeem zijn met elkaar verbonden en alle bedrijfsinformatie is overal toegankelijk met smartphones, laptops en desktops.

Bij ez2xs zijn ze trots op hun systeem. Het is slim en innovatief. Ze blijven er aan werken, het steeds mooier maken. Ze vragen zich vaak af: "Hoe kan dit nog beter, wat is er nog meer mogelijk?"

breaker


Klanten en projecten


ez2xs' klanten denken met ze mee. Bij ez2xs staan ze open voor suggesties en ideeën. Deze open en innovatieve manier van werken, met het doel om professionals te helpen, past bij ez2xs en haar klanten.

"Voor het eerst een systeem dat prettig werkt voor de adviseur en waar de administratie ook goed mee uit de voeten kan. Daarnaast ontwikkelt ez2xs het systeem steeds verder door op basis van wensen van klanten." -- Cisca Ansem, partner bij adviesbureau Van Vieren

klanten

breaker


Werken bij ez2xs


ez2xs is een jong en innovatief bedrijf met een grote diversiteit aan klanten en nog grotere ambities. Momenteel zijn ze op zoek naar senior programmeurs die samen met hen deze ambities willen verwezenlijken.

Kies je voor ez2xs en zien ze in jou een nieuwe aanwinst? Dan staat er een goed salaris voor je klaar in verhouding tot je ervaring, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkeling. Jij mag werken bij een superjong, dynamisch en innovatief bedrijf. Waarbij je fijne collega’s hebt en werkt in een fantastisch team.

Daarnaast bieden ze bij ez2xs veel doorgroeimogelijkheden en kan je gebruik maken van de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen.

Bekijk de huidige vacatures van ez2xs op Bonque.nl.

breaker


Sfeerimpressie


Bij ez2xs zijn ze allemaal afkomstig uit het bedrijfsleven. Sommigen zijn consultant, anderen ICT'er of marketeer. Ze komen veel en vaak bij andere bedrijven over de vloer en ze hebben goed gezien wat er wel werkt en wat niet. Uit die gezamenlijke ervaring kunnen ze maar 1 conclusie trekken: 'Een professional werkt pas echt lekker als hij zich kan concentreren op zijn klanten en op het uitoefenen van zijn vak.'

medewerkers

breaker


Waar zit ez2xs?


Je vindt ex2xs in het Science Park Eindhoven in Son. Son is een dorpje ten noorden van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons