Home /
Examenadviesburo

TOP WERKGEVER: Examenadviesburo

Examenadviesburo is het modernste examenbureau van Nederland. We richten ons al zestig jaar op de opleiding en examinering van diverse beroepsopleidingen, waaronder de makelaardij en de financiële branche. Via onze applicatie kunnen we onze examenkandidaten op een frisse manier van dienst zijn.

Examenadviesburo is een dynamisch bedrijf met ongeveer 25 medewerkers. Snel schakelen en inspelen op de huidige markt zijn onze kernbegrippen. De afdeling Examens houdt zich bezig met de inhoud van examens en opleidingen die we aanbieden. Onze afdeling KLAP richt zich op klantadvies, logistiek, administratie, automatisering, planning en promotie. De administratie houdt zich bezig met de financiële kant van zaken. In de afdeling Overig is het (directie)secretariaat en beheer van toetslocaties opgenomen. De afdelingen worden aangestuurd door een Algemeen Directeur en een Directeur Examens. We hebben ruim 60 jaar ervaring met het examineren van professionals in Nederland. Dit blijft onze core business, maar we  richten ons ook op andere markten en het buitenland. 

We zijn bezig met het inrichten van een professionele IT-afdeling bestaande uit een ITmanager, een assistent IT-manager en een viertal Java-developers. Ons applicatiebeheer was voorheen uitbesteed, maar we werken toe naar een in-house oplossing. Als Java-developer kom je in een afgebakend team terecht waar alle kennis van zaken aanwezig is. Je zit echter niet op een IT-eiland, maar werkt samen met en naast de andere medewerkers. 

Concreet:

  • Klein bedrijf met korte lijntjes
  • Innovatief
  • Startend met eigen applicatiebeheer

Interesse? Neem contact met ons op!

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons