Home /
Emesa

TOP WERKGEVER: EmesaEmesa is de grootste onafhankelijke online uitgever van reisaanbiedingen in Nederland en België met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. 

Banner

breaker


Over Emesa


Emesa wil de manier waarop mensen online shoppen leuker en spannender maken. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl creëren ze nieuwe verkoopkanalen voor hun klanten: topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld.

"Better business for smarter brands."

Emesa is trots op haar succes. Ze hebben jaarlijks meer dan 110 miljoen bezoeken, 5 miljoen tevreden kopers en al 5 jaar op rij de prijs voor Website van het Jaar. Elke dag werken Emesa's 200 medewerkers keihard om nieuwe kansen te benutten, want ze zijn elke dag op zoek naar nieuwe mogelijkheden om online kopen leuker te maken. Alleen zo kunnen ze blijven verrassen; met betere deals voor de consumenten en met meer businessmogelijkheden voor hun partners.

over

breaker


Partners


Heel praktisch - dit is waar Emesa haar merkpartners mee helpt:

  • Optimale capaciteitsplanning
  • Marketingbereik
  • Analyse & trends
  • Propositie innovatie
  • One stop shop.


klanten

breaker


Werken bij Emesa


Werken bij Emesa is leuk en uitdagend. Ze hebben slimme medewerkers die een passie hebben om elke dag iets nieuws uit te vinden. Ze opereren in een zeer concurrerende markt waar ze elke dag scherp moeten reageren op de concurrentie. Dat vraagt om een ondernemersgeest waarbij iedereen verantwoordelijk is voor creatieve oplossingen voor alle uitdagingen die ze elke dag op hun pad vinden.

"Seize new opportunities. Every day!"

'Play to win' is een van Emesa's values. En winnen doe je bij Emesa samen. Heb je zin in een uitdagende omgeving waar je samen met een team van professionals elke dag een topprestatie moet leveren? Bekijk dan de huidige vacatures van Emesa op Bonque.nl.

werken bij

breaker


Waar zit Emesa?


Je vindt Emesa in Amsterdam, aan de Spaklerweg 50. Kom je met de auto? Let er dan op dat je de volgende gegevens invoert in je navigatiesysteem: Spaklerweg 50, Amsterdam - Duivendrecht. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de metrohalte Overamstel.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons