Home /
Din Solutions

TOP WERKGEVER: Din Solutions

DIN Solutions levert branchespecifieke ERP-oplossingen voor het mkb, gebaseerd op Microsoft-technologie. 

''Betrokken, betrouwbaar en bekwaam."  

De softwareoplossingen die DIN Solutions ontwikkelt, zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), aangevuld met diverse eigen branchecomponenten. De organisatie telt momenteel ruim 35 medewerkers en heeft twee vestigingen: de hoofdvestiging in Maastricht en een nevenvestiging in Ede.

breaker

Over DIN Solutions

DIN Solutions is geen nieuwkomer: het bedrijf werd opgericht in 1982 en levert krachtige softwareoplossingen voor het mkb en mid-market-bedrijven. Als basis voor zijn software gebruikt het bedrijf het Microsoft Dynamics-platform. Gecombineerd met branchespecifieke add-ons, eigen kennis en ervaring en partnerships kunnen oplossingen geboden worden waarmee klanten volledig worden ondersteund. DIN Solutions is actief in de food- en drankensector en de markt voor leveranciers van medische hulpmiddelen.

DIN Dranken 

Met DIN Dranken krijgen klanten in de drankensector een bewezen solide basis voor het beantwoorden van branchespecifieke vraagstukken. Denk aan zaken als een nauwkeurige registratie van inhoud, alcoholpercentage, emballage, productschapaangiftes en reserveringen. Vergunninghouders van een accijnsgoederenplaats kunnen er zelfs hun hele accijnsadministratie mee automatiseren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en ruim 50 referenties in de drankenhandel en -industrie mag DIN Solutions zich met recht een specialist op dit gebied noemen. 

DIN Food 

DIN Food is een bedrijfsbrede ERP-oplossing die specifiek afgestemd is op de behoeften van de voedingsindustrie. In de softwareoplossing zijn onder meer tracking & tracing, kwaliteitsmanagement, productspecificaties en EDI- en SSCC-labeling geïntegreerd.

DIN Medische Hulpmiddelen 

DIN Medische Hulpmiddelen geeft klanten de mogelijkheid in te spelen op de dynamiek van de markt. Veel organisaties in de medische hulpmiddelenbranche hebben bijvoorbeeld te maken met zorgverzekeraars, vektisdeclaratie, depotbeheer en pooling, dossiervorming en zorgportalen. Met de hulpmiddelen van DIN Solutions krijgen klanten inzicht in deze vraagstukken.

Producten

DIN Solutions werkt met de volgende producten: 

Certificeringen

DIN Solutions is trots Microsoft Certified Partner met de Gold-competency op Enterprise Resource Planning. Het bedrijf behoorde in 2008 tot de drie meest klantgerichte Microsoft Dynamics-partners in Nederland. Daarnaast is DIN Solutions lid van de Microsoft Presidents Club 2011. Deze certificeringen zijn een afspiegeling van de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening. 

breaker

Klanten en projecten

DIN Solutions heeft momenteel meer dan 120 ERP-klanten in Nederland en België. Het bedrijf zet met zijn strategie sterk in op verticalisatie. Dit betekent dat DIN Solutions in de branches food, dranken en medische hulpmiddelen vooruitloopt op marktontwikkelingen en actief nieuw aanbod ontwikkelt. Het bedrijf zet zijn oplossingen, expertise en ervaring daarnaast ook in voor een groot aantal handels-, productie- en serviceorganisaties in andere sectoren.

Enkele namen uit het klantportfolio:

breaker

Werken bij DIN Solutions

Heb jij een professionele en flexibele instelling, ben je oprecht gepassioneerd over softwareontwikkeling en wil je graag instappen bij een succesvolle en hechte organisatie? 

DIN Solutions biedt jou een prettige en informele werkomgeving, waarin de ruimte geboden wordt om met de nieuwste technologieën aan de slag te gaan. Jij zult werkzaamheden gaan uitvoeren voor uiteenlopende opdrachtgevers, dit maakt jouw functie erg afwisselend. Het team van DIN Solutions bestaat op dit moment uit 38 personen, die stuk voor stuk enthousiast en gedreven zijn en jou graag verwelkomen op de werkvloer. Naast een marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring, biedt DIN Solutions jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je een auto van de zaak - mooi meegenomen!

breaker

Waar zit DIN Solutions?

DIN Solutions heeft twee kantoren. Het hoofdkantoor staat in Maastricht, daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in Ede. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons