Home /
Digitale Checklisten

TOP WERKGEVER: Digitale Checklisten


Digitale Checklisten vertaalt regelgeving - wettelijke en interne voorschriften - naar eenvoudige checklisten. 

Banner

breaker


Over Digitale Checklisten


Dankzij Digitale Checklisten beschikken gebruikers over de juiste vragen en krijgen ze inzicht in gecontroleerde processen, dossiers, locaties, gebouwen, bedrijven of installaties.

Overal beschikbaar
Digitale Checklisten geeft gebruikers overal en altijd de beschikking over hun dossiers, documenten en checklisten. Het ontwerp is geschikt voor ieder apparaat en scherm (responsive design).

Checklisten op maat
De gebruiker kan eenvoudig eigen checklisten combineren met de checklistvragen van de contentmanagers van Digitale Checklisten. Zo is iedereen altijd voorzien van actuele checklisten op maat.

Direct inzichtelijk
In een paar simpele stappen kan iedereen mooi vormgegeven kwartaalrapportages en risicoanalyses maken.

Lawcat
Naast de compliance-applicatie ontwikkelt Digitale Checklisten ook Lawcat. Dit juridische platform crowd-sourcet de Nederlandse wetgeving (wetten.nl). Iedere gebruiker kan commentaar geven op wetsartikelen of toelichtingen en jurisprudentie toevoegen. Lawcat voegt een sociaal aspect aan de Nederlandse wetgeving toe, met als doel om het grootste Nederlandse juridische kennisplatform te worden.

Digitale Checklisten en Lawcat bieden complexe content op een zo eenvoudig mogelijke wijze aan voor de gebruiker. 

banner

breaker


Werken bij Digitale Checklisten


Digitale Checklisten is een snel groeiende startup; ze geven hun ontwikkelaars de ruimte voor hun eigen creativiteit en innovatie. Ze geloven in simpele, maar technisch geavanceerde oplossingen en helpen hun ontwikkelaars zichzelf verder te ontwikkelen.

Met jouw expertise als webdeveloper zorg jij ervoor dat ze een innovatief en kwalitatief hoogwaardig product neerzetten.

breaker


Waar zit Digitale Checklisten?


Je vindt Digitale Checklisten midden in de Watergraafsmeer, in het zuid-oosten van Amsterdam; door de hoge dichtheid van startups en research centers wordt het gebied ook wel het Amsterdam Science Park genoemd. Door de ligging is het kantoor uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons