Home /
DHS Microtron B.V.

TOP WERKGEVER: DHS Microtron B.V.

DHS is gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve ICT oplossingen. De maatwerkoplossingen bestaan uit een uitgekiende mix van diensten, hardware en software. 

Banner

breaker


Over DHS Microtron

Al meer dan 30 jaar levert DHS als ICT-dienstverlener en kennispartner een belangrijke bijdrage aan de productiviteits- en rendementsverhoging van IT-omgevingen en bedrijfsprocessen. Dit doen ze door functionele eisen en wensen te vertalen naar actuele ontwerpen voor ICT-infrastructuren.

Hierbij vormen de wensen van de eindgebruikers een belangrijke basis. De oplossingen van DHS vormen de fundering voor concepten als Het Nieuwe Werken, BYOD/CYOD, cloud computing, datamanagement en disaster recovery. DHS verzorgt IT-adviezen en implementatiediensten op het gebied van:

  • Virtualisatie
  • Cloud 
  • Storage
  • Security
  • Workspace Management
  • Beheer.

Missie
DHS Microtron heeft een goede samenwerking op de lange termijn als uitgangspunt: Langdurige relaties aangaan vinden wij belangrijk. Zowel met onze klanten, fabrikanten als leveranciers. Dit zorgt voor constante én innovatieve dienstverlening.

over

breaker


Klanten en projecten


DHS werkt samen met uiteenlopende organisaties in diverse branches. Een greep uit de tevreden DHS opdrachtgevers: 


klanten

breaker


Werken bij DHS Microtron


DHS is actief in diverse marktsegmenten. Het bedrijf streeft naar een maximaal rendement, waarbij klanten zorgeloos gebruik kunnen maken van hun ICT. Hun succesvolle aanpak heeft geleid tot ruimte voor nieuwe mensen. 

Kiezen voor DHS betekent werken in een middelgrote organisatie met een duidelijke visie en strategie. Jouw ideeën zijn belangrijk en je individuele bijdrage is duidelijk zichtbaar. DHS is een gezond bedrijf dat langdurige relaties aangaat met haar klanten en een echte kennispartij is. En dit alles in een prettige werkomgeving met leuke collega’s, waarin je volop doorgroeimogelijkheden binnen jouw functie hebt.

''Bij DHS voer je uitdagende opdrachten uit; voor en bij interessante klanten''. 

Bekijk de huidige vacatures van DHS Microtron op Bonque.nl

breaker

 

Waar zit DHS Microtron?


Het kantoor van DHS vind je in Oss; het is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons