Home /
Cohesion

Cohesion

Cohesion is een van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers op het gebied van Linux, CI/CD, Automation, Security en Storage. Wij hebben al 15 jaar lang een pure focus op deze kennisgebieden en zijn daardoor een vooraanstaande partner in dit segment. Wij geloven dat mensen de belangrijkste schakel zijn tot succes en daarom staan onze medewerkers centraal. Dit vindt zijn weerslag in het plezier en de professionaliteit waarmee wij de zorgen van bedrijfskritische IT wegnemen van onze klanten.

We zijn een informele organisatie waar de communicatielijnen kort zijn en waar iedereen zich onderdeel voelt van Cohesion. Elke werknemer krijgt en voelt de vrijheid en verantwoordelijkheid voor het behalen van persoonlijke en organisatiedoelen en allen leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Elke dag werken wij naar onze kernwaarden; respect, professionaliteit, groei en passie om onze cultuur in stand te houden en kennisdeling te bevorderen, zoals onze status als kennis- en expertisecentrum betaamt.

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Cohesion , maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Cohesion kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons