Home /
Cavero

TOP WERKGEVER: Cavero


Cavero detacheert IT-professionals en ondersteunt zo haar klanten bij het beter laten aansluiten van IT als middel bij het behalen van organisatiedoelen. Daarnaast levert Cavero softwaretoepassingen op maat.

Banner

breaker


Over Cavero


Bij Cavero verhogen ze het rendement van IT-inspanningen door de primaire processen en niet de technische oplossingen centraal te stellen. Uitdrukkelijk in samenspraak met de klant creëren ze een werkkader. Een werkkader wat IT en organisatie gemeenschappelijke uitgangspunten biedt die de basis vormen om verbeteringen in de bestaande IT-structuren te kunnen doorvoeren. Een kader wat tot stand komt door vooral de functionele behoefte. Techniek is daarbij 'slechts' een middel om deze gemeenschappelijke behoeften te kunnen ondersteunen.

Snelheid, transparantie in tarieven en bovenal de juiste match tussen opdracht en kandidaat zijn belangrijke uitgangspunten voor Cavero bij het detacheren van kandidaten bij haar opdrachtgevers. Voor kandidaten betekent dit uitdagende opdrachten die aansluiten bij hun skills, ambities en persoonlijke situatie. Voor klanten professionele en gemotiveerde kandidaten tegen een marktconform tarief.

breaker


Werken bij Cavero


Je verdient bij Cavero wat je waard bent en krijgt altijd de juiste tools om de klus te klaren. Je waarde is je marktwaarde en deze wordt bepaald door je kennis en mate waarin je in staat bent om die kennis in je omgeving in te zetten en te delen. In lijn met jouw ambities en de ontwikkelingen in het vakgebied zal Cavero in jou blijven investeren.

Opleidingen en kennisontwikkeling
Bij Cavero is er veel ruimte voor ontwikkeling, initiatief, eigen invulling en samenwerking. Dit alles in een gezellige, collegiale sfeer! Het volgen van trainingen en behalen van certificaten wordt actief gestimuleerd.

Daarnaast vindt Cavero dat onderlinge kennisdeling net zo belangrijk is als cursussen en certificering. Daarom organiseert Cavero maandelijks verschillende kennissessies, waarbij verschillende onderwerpen de revue passeren. Kwaliteit wordt altijd gezien en gewaardeerd. Caverianen zijn teamspelers; echte specialisten die energie halen uit hun werk en elkaar.

quote


Faciliteiten

Cavero geeft alle medewerkers toegang tot de faciliteiten die zij nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij krijgt iedereen standaard een lease-auto, laptop en smartphone. Andere faciliteiten zijn beschikbaar als het nodig blijkt om de werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor zijn geen complexe procedures bedacht en worden de benodigde faciliteiten beschikbaar gesteld op het moment dat daarom gevraagd wordt.

Overige arbeidsvoorwaarden
Verder is Cavero van mening dat een aantal regelingen als vanzelfsprekend goed moeten zijn, waaronder een fatsoenlijke pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast biedt Cavero medewerkers de mogelijkheid om bepaalde arbeidsvoorwaarden flexibel in te zetten. Zo kunnen er bijvoorbeeld vakantiedagen worden gekocht of verkocht.

Bekijk de huidige vacatures van Cavero op Bonque.nl.

banner

breaker


Sfeerimpressie


Cavero werkt vanuit de overtuiging dat leuke, gemotiveerde en gespecialiseerde collega’s de basis vormen voor het succes van Cavero.

Omdat het kennis is wat ze leveren aan hun opdrachtgevers is het vanzelfsprekend dat ze daar blijvend in investeren.

Lifetime employment bestaat niet meer. Werk flexibiliseert en je courante kennis is daarbij essentieel. Een Caveriaan is lifetime employable. Blijvend leren en ontwikkelen is ons motto. Keuze van werk en opdrachten is daarvan een logisch resultaat.

Waarom zou je voor Cavero willen werken?
Ze zijn en blijven duidelijk; de lijnen zijn kort, ze spreken elkaar aan en nemen op een natuurlijke manier initiatief. Caverianen zijn echte professionals maar bovenal teamplayers en leuke collega’s. Ze durven te denken buiten de bestaande kaders.

Cultuur binnen Cavero
Cavero is een open en platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid op prijs wordt gesteld. Kwaliteit wordt altijd gezien en gewaardeerd. Caverianen zijn teamspelers en echte specialisten die energie halen uit hun werk en daarbij zichzelf en de collega’s voortdurend willen verbeteren.

sfeer

breaker


Waar zit Cavero?


Je vindt Cavero in Rijswijk, net onder de rook van Den Haag. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij het tramstation 'Rijswijk - Handelskade'; vanaf hier is het namelijk nog geen minuut lopen naar het kantoor van Cavero. 

locatie

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons