Home /
Breinwave

Breinwave

Breinwave is een jong en snel groeiende ICT dienstverlener die ambities van haar klanten helpt waar te maken door innovatieve technologie slim in te zetten in de specifieke context van haar klanten.
"Iedereen wist dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist..."

De mensen die met elkaar Breinwave vormen zijn ervan overtuigd dat I(nnovatie) T(echnologie) de onzichtbare kracht kan zijn voor ieder mens en iedere organisatie. Een kracht waarmee zij hun doelen beter kunnen realiseren. Door  goed  te luisteren  en  haar  ervaring en creativiteit in te zetten realiseert Breinwave innovatieve en pragmatische IT adviezen/oplossingen die bijdragen aan:

  • een efficiënte bedrijfsvoering
  • een optimale klantbeleving 
  • de ontwikkeling van nieuwe innovatieve waardeproposties en bedrijfsmodellen

breaker

Over Breinwave

 

Betrokken technologiepartner

Breinwave is een ICT bedrijf met betrokken medewerkers. We snappen dat geen enkele organisatie hetzelfde is en dat ieder mens binnen een organisatie zijn of haar eigen manier van werken heeft. Daarom vertellen we onze klanten niet hoe technologie voor ze moet werken, maar luisteren we goed en helpen wij ze ontdekken wat ze nodig hebben om hun ambities te waar te maken.

Pragmatische ICT-oplossingen

Medewerkers van Breinwave weten als geen ander hoe goed afgestemde ICT-oplossingen de productiviteit en het werkplezier binnen een organisatie kunnen vergroten. Daarbij zien wij technologie als een middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, kunnen we processen inrichten met pragmatische oplossingen. We gaan daarbij graag duurzame relaties aan die waardevol zijn voor iedereen. 

Prettige adviseurs

Wij geloven dat technologie de onzichtbare kracht kan zijn van iedere organisatie, zodat bedrijfsdoelen met plezier verwezenlijkt kunnen worden. We volgen daarom de ontwikkelingen op de voet en maken voor onze klanten de vertaalslag naar een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Zo groeit hun organisatie op een prettige manier mee met de nieuwe mogelijkheden en kunnen ze goed inspelen op de wensen van hun (potentiële) medewerkers en klanten. 

Scenario-georiënteerde aanpak

In gesprekken met klanten merken we vaak dat het complex is om organisatiedoelstellingen naar ICT-oplossingen te vertalen, en omgekeerd. Als onderdeel van onze aanpak werken we dan ook met scenario's. Scenario's zijn een functionele vertaalslag van organisatiedoelstellingen (en de bedoeling van de gebruiker) naar een functionele oplossing. Breinwave gaat samen met de klant op zoek naar de benodigde technologie die bij deze functionele oplossing past en analyseert wat de impact op de processen en de werknemers van de klant zal zijn. 

breaker

Trots op ons werk

Breinwave heeft diepgaande kennis van het Microsoft platform (Office365, CRM Online, Azure, EMS, PowerBI en  .NET). We onderscheiden ons niet alleen door deze afzonderlijke technologieën diepgaand te doorgronden, maar vooral ook de onderlinge samenhang te doorleven en een pad te kunnen uitstippelen voor klanten om optimaal gebruik te kunnen maken van dit innovatieve platform. Niet alleen door deze technologieën aan te zetten, maar vooral ook in te zetten!

Enkele klanten aan het woord:

  • "In Breinwave hebben we een partner gevonden die ons helpt om de meest adequate IT-oplossingen te vinden. Zowel voor zeer specifieke business-to-business als voor business-to-consumer uitdagingen." - SLB Diensten
  • "Wat wij als zeer positief ervaren hebben, was de flexibiliteit en prettige communicatie. Breinwave maakt complexe materie inzichtelijk en vermoeit je niet onnodig met technische details. En door hun heldere verslaglegging en terugkoppeling kom je niet voor verrassingen te staan." - Dentaid
  • "Breinwave heeft ons geholpen te bepalen hoe het intranet eruit moest komen te zien, onder andere op basis van interviews met medewerkers. Zo is, in nauwe samenspraak met de directie, een sterke oplossing voor intern documentbeheer en kennisuitwisseling ontwikkeld. Het resultaat is alle inspanningen meer dan waard." - Worrell & Jetten

breaker

Van je hobby je werk maken bij Breinwave?

"Jouw functioneren en ontwikkeling zijn belangrijk voor de groei van Breinwave."

Onze mensen zijn professioneel, ambitieus, een tikkie eigenwijs en denken zowel klant- als oplossingsgericht. Deze eigenschappen komen terug in de werkwijze en resultaten. Zo blijven we onder andere volhardend zoeken naar antwoorden op diverse vraagstukken, vinden wij het aangaan van relaties belangrijk en is ons team nauw betrokken bij de klanten. Niet alleen extern maar ook intern zetten we ons in om het beste uit ieder project te halen. Kortom, een Breinwave medewerker heeft een passie voor technologie en is betrokken, gedreven, positief, betrouwbaar en een tikkeltje eigenwijs.


Voor Breinwave functioneer jij op je best als talent en drijfveren samengaan. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. We kijken samen met jou naar je talenten, om ze vervolgens op de juiste manier in te zetten. Want waar je goed in bent hoeft niet altijd overeen te komen met wat je drijft. En andersom. Zelfreflectie, sparren, coaching en regelmatig een goed gesprek helpen om die elementen bij elkaar te brengen.


Het bekende schaap met de vijf poten of de speld in de hooiberg zoekt Breinwave niet. Wat telt is de match tussen wat jij en Breinwave te bieden hebben. Om daar achter te komen, kijken we of jouw ervaring, talent en drijfveren past bij wat wij zoeken, namelijk mensen:

  • die kunnen inspireren en kunnen verrassen, 
  • die echt met klanten iets willen opbouwen en een bijdrage willen leveren de realisatie van hun ambities,
  • en die een gezonde dosis fun combineren met een drive om resultaten te leveren. 

"We hebben het nog nooit gedaan, dus we denken dat we het wel kunnen!"


breaker

Waar zit Breinwave?

Breinwave is gevestigd in de Maarten Tromptoren in Nieuwegein. Het kantoor ligt vlak naast de A12 en is dus gemakkelijk te bereiken met de auto. P+R parkeerplaats Westraven ligt op 10 minuten loopafstand, dus ook met het ov is Breinwave goed bereikbaar.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons