Home /
Bravoure

TOP WERKGEVER: Bravoure

 

 

Bravoure is een creatief communicatiebureau uit Amsterdam met een focus op online producten en diensten. Op een zomerse dag in 2008 hebben Jochem Boon en Anthony Thissen Bravoure opgericht. Niet om de wereld te veranderen, wel te verbeteren.

Bravoure1

breaker

 

Over Bravoure 

 
Bij Bravoure houden ze zich dagelijks bezig met social media en de nieuwste webtechnologieën. Dagelijks versterken ze met creatieve ideeën, websites, online campagnes, social media en mobile apps de merken waar ze voor staan. Met een mix van customer journeys, persuasive marketing en moeilijk slimme technieken helpen ze hun relaties dichterbij hun klant te komen. 
 
Bij Bravoure geloven ze dat mooie dingen beter werken, en dat conversie sexy is. Daarom hebben ze in huis ontwerpers en techneuten die elkaar dagelijks aanvullen en uitdagen. 
 
De producten van Bravoure worden iedere dag door honderden duizenden mensen gebruikt. Denk aan de CJP/Cultuurkaarthouders die inloggen op hun persoonlijke omgeving, de mensen die een kaartje kopen voor één van de grootste evenementen van Nederland en iedereen die apetrots een nieuw paar Giorgio schoenen uit de doos haalt.
 
Eindgebruikers staan centraal  Waarom zou je ijs aan Eskimo's willen verkopen? Het gaat niet om software en sales, maar om mensen en het creëren van toegevoegde waarde. Bravoure creëert relevante relaties tussen mensen en merken. Levert eindgebruiker strategieën die waarde toevoegen voor het publiek en creëert daarmee effectieve digitale marketing.
 
Wat er goed uitziet, werkt beter Ooit een kikker een schoonheidswedstrijd zien winnen? Beauty werkt, altijd. Merken zijn hierin geen uitzondering. Aantrekkelijke en verleidende ontwerpen maken je merk niet alleen sterker, ze helpen je ook met het behalen van je doelen.
 
Data, data en nog eens data Het is klaar met de onderbuik marketing. Het big data platform van Bravoure geeft marketeers datagedreven marketing tools. Verzamel grote hoeveelheden informatie, bereik specifieke groepen mensen en automatiseer je marketing. Wat weet jij van je bezoeker?

 
Bravoure2

breaker

 

Klanten en projecten

 
Bravoure werkt onder andere voor A-merken als Schiphol Media, Harley-Davidson en De Telefoongids en voor culturele organisaties als CJP, Amsterdam Dance Event en Awakenings. Voor deze klanten bepalen ze de internetstrategie, ontwerpen ze mooie dingen en bouwen ze op maat gemaakte websites. 
 
 
klanten

breaker

 

Werken bij Bravoure


Bravoure is altijd geïnteresseerd in interactieve eindbazen.

Het bedrijf is een plek waar je jezelf kan ontwikkelen zonder de bureaucratie van een groot bureau. Er heerst een gezellige en open werksfeer, waar je veel kan leren. Je hebt veel vrijheid en zeggenschap. Met een team van gedreven en ervaren collega's werk je aan zeer uiteenlopende projecten zoals (actie)websites, Facebook applicaties, mailings en nog veel meer.


breaker

 

Sfeerimpressie

 
Het kantoor van Bravoure zit in de binnenstad van Amsterdam en is dus goed bereikbaar met de fiets en met het openbaar vervoer. Op kantoor heerst er een gezellige, open werksfeer; iedereen helpt elkaar graag en wisselt graag informatie en kennis met elkaar uit.
 
Op dit moment werken er tussen de 15-20 mensen bij Bravoure. Maatpakken en jargon doen ze niet aan, wel aan hard werken, veel lachen en uitgebreid lunchen. Daarnaast klinkt er vrijwel altijd goede muziek door het kantoor. Een goede muzieksmaak is dus een absolute must voor nieuwe medewerkers!
 
 
sfeerimpressie

breaker

 

Waar zit Bravoure?


Bravoure zit naast de Nederlandsche Bank in hartje Amsterdam. Je vindt het kantoor aan Oosteinde 23.

Locatie Bravoure

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons