Home /
Bouw & Van de Meerendonk

TOP WERKGEVER: Bouw & Van de Meerendonk


Bouw en van de Meerendonk ondersteunt organisaties bij het implementeren en beheren van integrale managementsystemen. 

"Wij maken professionele managementsystemen toegankelijk voor het MKB!"

Banner

breaker


Over Bouw en van de Meerendonk


Succesvolle managers en ondernemers verbeteren hun organisatie op een gebalanceerde manier. Met oog voor het juiste evenwicht tussen inhoudelijke structuren en menselijk gedrag. Bouw & Van de Meerendonk biedt deze combinatie aan. Ze ondersteunen hun klanten bij het implementeren en beheren van integrale managementsystemen. Ze besteden daarbij uitgebreid aandacht aan de bewustwording van de medewerkers van de klant; zij zijn immers de sleutel tot het succes.

Veranderprocessen benaderen ze op hun eigen(wijze) manier. Gericht op echte verbetering voor de organisatie van de klant. Waar inhoudelijke resultaten belangrijker zijn dan politiek. Met teams die samen op een plezierige manier een klus klaren. Het resultaat? Aantoonbare kwaliteit voor betere resultaten en tevreden stakeholders. Tastbare resultaten waar ze bij Bouw en van de Meerendonk trots op zijn!

Vijf heldere principes
Bouw en van de Meerendonk hanteert vijf heldere principes:

  • Klantketen centraal
  • Iets erbij .. is iets eraf
  • Grondige analyse
  • Mensen succesfactor
  • Van analyse naar actie


Grensverleggende diensten

Bouw en van Meerendonk biedt een aantal grensverleggende diensten aan waarmee ze hun klanten echt ontzorgen: SMART Managementsysteem, KAM manager op Maat en SMART optimalisatie. Diensten die ze samen met hun huidige klanten hebben ontwikkeld en waarvan de positieve resultaten dag in, dag uit bij vele organisaties zichtbaar zijn. Omdat een goed gevoel en resultaten elkaar versterken!

breaker


Klanten en projecten

Bouw en van de Meerdendonk heeft een klantenbestand opgebouwd uit een mix van MKB en veel grote klanten. Bouw en van de Meerendonk werkt onder andere voor KPN, de Rabobank, Betaalvereniging Nederland, de Belastingdienst, Robeco en nog vele anderen. 

klanten

breaker


Werken bij Bouw en van de Meerendonk


Binnen Bouw en van de Meerendonk is er veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten, waarbij je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor de te leveren resultaten.

Wat wordt er geboden?

  • Nieuwe projecten bij diverse organisaties;
  • Marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, laptop en telefoon);
  • Contract (40 uur/wk) met heldere evaluatiemomenten.


Bekijk de huidige vacatures van Bouw en van de Meerendonk op Bonque.nl.

werken bij

breaker

 

Waar zit Bouw en van de Meerendonk?


Bouw en van de Meerendonk is gevestigd op de 4e etage van het pand aan de Middenburcht 136 in Vleuten. Het kantoor is makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer. Ben je van plan om met de bus te komen? Stap dan uit bij Vleuterweide-Centrum; het pand ligt om de hoek.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons