Home /
Bitfactory

TOP WERKGEVER: Bitfactory

 

"We build applications people love"

 

Passie voor online innovatie is wat Bitfactory verbindt met hun klanten. De beste online ervaringen creëren is wat hen drijft. Bitfactory realiseert software & sites met een sterke focus op 'die mensen aan de andere kant van het scherm'. De doelgroep, de eindgebruiker.

Bitfactory's coders, creatieven en strategen bouwen aan de meest relevante applicaties van de toekomst. Kom eens bij Bitfactory langs in 'de factory' en wie weet maken jullie binnenkort samen morgen waar.

breaker


Bitfactory is altijd op zoek naar knappe koppen en creatieve duizendpoten. Wil je ook werken bij het beste en leukste internetbureau van Rotterdam? Kom dan eens bij ze langs voor een gesprek. Check regelmatig hun vacatures of stuur een open sollicitatie.

breaker

Je vindt Bitfactory in een groot en karakteristiek pand in het centrum van Rotterdam. Zoals ze zelf zeggen: "de leukste locatie van Rotterdam!". Kan ook niet anders, want ze zitten aan de Nieuwe Binnenweg, midden in het centrum. Het kantoor is uiteraard eenvoudig te bereiken per auto en per openbaar vervoer.

Banner

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons