Home /
BIConsult

BIConsult

BIConsult levert pragmatische oplossingen die u in staat stellen de besturing en resultaten van uw organisatie te verbeteren. Dit bereiken wij door samen met de klant managementinformatie (MI) instrumenten in te richten die naadloos aansluiten bij de specifieke informatiebehoefte en besluitvormingsprocessen van hun organisatie.

Wij geloven dat onze oplossingen de resultaten van uw organisatie rechtstreeks verbetert omdat zij u het inzicht bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer waar te maken werken wij uitsluitend met ervaren consultants. Zij zijn uw sparringpartner op informatiegebied, en implementeren MI-oplossingen stap voor stap en in zeer nauwe samenwerking met de klant. 

Wij geloven dat ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Wij belonen onze medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers, en creëren een spirit van teamwork. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons