Home /
Axime

TOP WERKGEVER: Axime


Axime adviseert, begeleidt en implementeert ERP- en BPM-oplossingen in de meest uiteenlopende branches, waaronder woningcorporaties, de energiebranche en bij de Logistiek & Transport-sector.

"Axime is actief daar waar organisatie, processen en systemen samenkomen."

Banner

breaker


Over Axime


Axime's consultants zijn mensen die 'de business' kennen. Zij willen organisatie en processen begrijpen, voordat gekeken wordt naar mogelijke IT-oplossingen. 

Hierbij is Axime gespecialiseerd in:

  • Projectmanagement
  • Management-/Stuurinformatie
  • Test- en Qualitymanagement
  • Conversies, Datakwaliteit en Data-Migratie.

Axime zal de komende jaren verder uitgroeien tot een bedrijf met een brede en diepe kennis op het snijvlak van business-processen en ERP-systemen.

Missie
Expertise en motivatie in bovengenoemde gebieden zijn Axime's troef. Deze expertise komt geheel ten dienste van hun klanten. Het gaat er uiteindelijk om dat de klanten tevreden zijn met de dienstverlening van Axime.

breaker


Klanten en projecten


Medewerkers van Axime zijn breed inzetbaar: dat blijkt onder andere uit de grote diversiteit aan klanten. Hieronder een greep uit het klantenportfolio van Axime.


klanten

breaker


Werken bij Axime


Het HR-beleid van Axime is erop gericht om 'senior' specialisten en junioren met potentie aan te trekken, die met een gezonde mix van kennis en ervaring in staat zijn om de eisen en wensen van de klant in kaart te brengen. Axime wil  deze projecten voortvarend aanpakken en oplossen, waarbij de problematiek van de klant centraal staat.

Als Axime'er kun je gebruik maken van de interne opleidingsmogelijkheden en kun je je verder bekwamen in SAP R3, SAP BW, Pentaho, of OpenERP. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding van een ervaren consultant.

"Werken bij Axime geeft je de ruimte om te werken aan je ambities. Het beste halen uit jezelf door het beste werk te leveren voor onze klanten." -- Martin Heeling, Projectmanager

Zie je het als een uitdaging om in een jonge, enthousiaste organisatie te werken, waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief? Dan ben je bij Axime aan het juiste adres.

Bekijk de huidige vacatures van Axime op Bonque.nl.

breaker


Sfeerimpressie


Met je voeten in de modder
Met een no-nonsense aanpak en gezond doorzettingsvermogen weet een Axime-er elke opdracht tot een goed einde te brengen!

Veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid
Door de platte organisatiestructuur is het mogelijk om als Axime-er zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

Kennis delen
In een kennisintensieve organisatie als Axime is het van belang kennis te delen. Om dit te bereiken worden er voor en door medewerkers maandelijks een aantal kennissessies georganiseerd.

Ervaring
De gemiddelde leeftijd van een Axime-er ligt rond de veertig jaar, met uitschieters naar ouder en jonger. Dit is geheel conform het streven van Axime om mensen aan te trekken met senioriteit en/of potentie.

breaker

 

Waar zit Axime?


Je vindt het kantoor van Axime in Nijkerk. Het kantoor is makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons