Home /
Amega

Amega

Amega is een groeiende en winstgevende organisatie actief in de automotive branche in de regio Zuid-Holland Zuid.

Amega is actief met dealerschappen van de merken Volkswagen/Audi/Seat/Škoda (Ames), Opel (Van Mill), Volvo (Svenscar) en Hyundai (H-Point). Daarnaast is Amega de moedermaatschappij van PSB Bedrijfswageninrichting, schadeherstelbedrijven en het groeiende universele bedrijf Service Only. In de totale groep zijn circa 400 mensen werkzaam.

Over Amega
De filosofie van Amega is het ontzorgen van klanten door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het produkt auto in de regio Zuid-Holland-Zuid. Amega is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een toonaangevende automotive organisatie, dit is bereikt door gebundeld specialisme en ruim 60 jaar ervaring.

Het begrip 'partner' is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

Duurzaamheid bij Amega
Voor Amega is duurzaamheid belangrijk binnen de bedrijfsvoering. Amega heeft de ambitie om de duurzame partner in automobiliteit te zijn in de regio. Duurzaamheid gaat bij Amega over ondernemen, inspelen op veranderingen, verantwoordelijkheid nemen en je continu verder professionaliseren om toekomst 'proof' te zijn. Duurzaamheid gaat over de producten en diensten, maar ook over de eigen impact als organisatie op de maatschappij. De focus van duurzaamheidsactiviteiten liggen op het thema milieu, omdat Amega daar de grootste impact heeft. 

"Duurzaamheid kan alleen een succes worden als we samenwerken. Onze duurzaamheidsstrategie is ontwikkeld vanuit klantperspectief en onze eigen verantwoordelijkheid als organisatie."

Werken bij Amega 
Binnen Amega is veel aandacht voor de individuele medewerker. Dat zie je aan de lange dienstverbanden en het lage ziekteverzuim. Er is een ondernemingsraad en er worden jaarlijks functioneringsgesprekken gevoerd met de werknemers. Opleiding is belangrijk binnen Amega en het doorontwikkelen van medewerkers naar een hoger plan is onderdeel van de functioneringsgesprekken.

banner

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons