Home /
AfterPay

AfterPay

Een Europese grootmacht worden als beste online achteraf betaalmethode doe je niet in een dag. AfterPay heeft sinds haar oprichting in de zomer van 2010 deze ambitie.

Dat we goed onderweg zijn blijkt uit het winnen van de Thuiswinkel award Publieksprijs XL 2015. Van 5 collega’s bij de start zijn we nu al met ruim 50 collega’s. Maar we willen verder.... Daarom zijn we sinds 2014 onderdeel van het internationale concern arvato Bertelsmann (o.a. ook RTL Groep en Random House) en gaan we in april 2015 in Berlijn ons internationale hoofdkantoor openen om onze Europese ambitie te realiseren.

Ons succes is de optelsom van een geweldig ambitieus team collega's, onze klantgerichte strategie en gezonde innovatiedrive. Innovatie is diep verankerd in ons DNA. Zo diep zelfs, dat we een flink aantal e-commerce betaal revoluties hebben ontketend in amper 4 jaar.

Meer dan een miljoen Nederlanders gebruiken AfterPay al als achteraf betaalmethode. Koop nu, betaal achteraf! is onze slogan. We zijn d.m.v. innovaties druk bezig met het betalen van morgen. Denk bijvoorbeeld aan MijnAfterPay – het moderne digitale online betaalplatform van al duizenden consumenten. En dat is 'slechts' het begin. Naast innovatie willen we sterk gaan internationaliseren en gaan we actief worden in o.a. Duitsland en Scandinavië. Om al die omni channel betaal revoluties in (nog) betere banen te leiden, zoeken we doorlopend nieuwe gepassioneerde collega’s die werkelijk een verschil willen maken.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons