Home /
Software consultant vacatures

Recente Software consultant vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1280
Malengo

Malengo is hard aan het groeien en daarom zoeken zij hard naar jou!

lees verder
VANAD Group VANAD Group is per direct opzoek naar een DevOps Engineer lees verder
Qualogy Ervaren Cloud Engineer met een aanstekelijk enthousiasme, die weet hoe je een applicatie end-to-end oplevert. lees verder
PanCompany

Als Medior Java engineer ben je actief in uitdagende en vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
QFactors

QFactors is op zoek naar ervaren Oracle specialisten die aan de slag willen als Developer of DBA-er. Als Oracle specialist ga je onze klanten helpen om projecten op te zetten en succesvol af te ronden of speel je een belangrijke rol als Oracle DBA. De nadruk ligt hier op mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, echte Oracle specialisten. Daarnaast zijn wij op zoek naar communicatief sterke personen die naast sterke technische skills ook geen moeite heeft om met de business te schakelen.

lees verder
VANAD Group De VANAD Group is op zoek naar een PHP Developer! lees verder
QFactors

Je bent creatief, innovatief en wilt aan de slag met de nieuwste.Net technologieën voor het realiseren van voornamelijk web based oplossingen. Je ziet het als een uitdaging om met nieuwe technologieën zoals MVC4, EntityFramework, jQuery, Knockout, etc. te werken en houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. Past dit op jou? Dan ben jij de kandidaat waar Qfactors naar op zoek is.

lees verder
We/Provide Wij zoeken een Magento frontend developer die de meest uitdagende designs kan omtoveren tot strakke theme’s. Gaan jouw handen jeuken als je denkt aan de nieuwste technieken voor frontend ontwikkeling? En ben je niet bang om deze te gebruiken voor gave projecten? Dan pas jij precies in ons team van slimme developers. Ook als je wilt leren werken in Magento 2, of daar al ervaring mee hebt, zit je bij ons gebakken. Wij hebben al flink wat Magento 2 projecten lopen waarin je kunt meedraaien. Maar ook als jouw hart nog bij Magento 1 ligt hebben we veel gave klanten die jouw skills goed kunnen gebruiken. lees verder
Osudio

As a medior software engineer you can participate in developing the webshops of tomorrow! Osudio delivers eCommerce solutions with millions of visitors for leading international customers.

lees verder
Helloprint

Helloprint is per direct op zoek naar een Senior Developer met liefde en passie voor nieuwe technieken, programmeren, ‘uitvinden’,  internet en e-commerce.

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1280

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons