Home /
Praktijkvoorbeeld Wöhrmann

Praktijkvoorbeeld Wöhrmann op Bonque

All-in Pakket | .NET Wöhrmann

Finalist

Wöhrmann BV is sinds 1 oktober 2016 onderdeel van De Boekgroep BV, waar ook Bariet BV en TenBrink Offset BV toe behoren. De Boekgroep BV vormt samen met Wilco BV een krachtige speler op de (internationale) boekenmarkt.

Wöhrmann maakt voor uitgevers en bedrijven jaarlijks tientallen miljoenen boeken in verschillende uitvoeringen, zowel in zwart/wit als in kleur, in oplagen van 50 exemplaren tot 100.000 exemplaren. Hiertoe beschikt Wöhrmann over een gedifferentieerd machinepark en de daarbij horende specialistische kennis.

Gezien de door Wöhrmann gewenste automatiseringen op diverse gebieden was men op zoek naar een  IT-developer met de nodige kennis en ervaring.

Waarom Bonque?
“We waren al geruime tijd op zoek naar een IT-developer  met de juiste ervaring, opleiding en competenties. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat hij of zij goed zou passen binnen het IT-team in verband met de nodige kennisoverdracht. Kwalitatief goede IT’ers die binnen dit profiel passen, bleken lastig te vinden. Ze hebben vaak al een baan en staan dan ook niet met hun CV in de openbare databases. We hebben daarom een aantal bureaus benaderd die gespecialiseerd zijn in de werving van IT’ers.

Bij de vergelijking van deze bureaus kwam Bonque er als beste uit. Waarom? De belangrijkste reden was de samenwerking met onze contactpersoon Robin. Hij heeft voorafgaand aan de samenwerking een aantal CV’s aangeleverd. Deze spraken ons direct aan, hieruit bleek dat Robin goed begreep naar wie wij op zoek waren. Een prettige bijkomstigheid was dat Robin snel handelde en bijvoorbeeld ook de afspraken met de kandidaten voor ons inplande.Daarnaast werkt Bonque met een helder concept. Je betaalt eenmalig een (scherp) tarief waarna er een complete zoektocht via diverse wervingskanalen plaatsvindt, tot de juiste kandidaat gevonden is. Door dit concept weet je precies waar je aan toe bent.

Deze combinatie van factoren heeft ons voor Bonque doen kiezen. We hebben dankzij Bonque (Robin) binnen drie weken  de juiste kandidaat gevonden.” aldus Anneriek Wesselink, HR manager bij Wöhrmann.

Er is gekozen voor het All-In Pakket van Bonque voor de periode van een kwartaal.

Werken bij Wöhrmann?
Over het algemeen blijft iedereen lang bij Wöhrman in dienst, wat passend is voor de grafische branche. “Onze medewerkers zijn heel erg bevlogen. Ze hebben passie voor hun vak en het product. Dat zie je heel erg terug in het bedrijf. Op dit moment is de boekensector geen makkelijke markt. Er komen steeds meer e-books, en het ene na het andere bedrijf valt om, dus je ziet ook wel dat dit mensen soms zorgen baart. Maar over het algemeen is er bij ons een positieve en informele cultuur.”

Wöhrmann reikt vanaf dit jaar de Zinnen Roës Award uit. Dit geeft een debuterende auteur een mooie ruggesteun en een extra stimulans voor de presentatie van het boek aan het publiek. Op basis van creativiteit, in combinatie met het omslagontwerp, boekuitvoering en verhaallijn, belonen ze de uitgever met een bedrag van € 5.000,-. Dit bedrag kan de uitgever besteden aan het boek van de winnende debutant.

  

 

Recente Praktijkvoorbeeld Wöhrmann

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1734
Osudio As an Infrastructure Engineer you are responsible for the internal and datacenter environments, internal IT and internal tooling. You also assist in the operational availability of all these instances/topics in order to support Osudio and her customers. lees verder
Netco Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste Linux beheerder m/v. lees verder
vidaXL vidaXL is per direct op zoek naar een SAP BI Consultant! lees verder
Servicedesk Medewerker bij Totaalnet Internet Works Totaal Internet B.V. zoekt een Servicedesk Medewerker! lees verder
iAdvise I ensure that people drive pretty cars and do not have to think about other things than cruising the streets. I help the team to make adjustments to the car and coach them in becoming better at their job. I do research for new technologies and apply them if needed. I also keep the customers informed so that they know what to expect and when the car will be finished. lees verder
ez2xs

EasyToAccess is op zoek naar talent. Ben jij de senior developer die in code droomt? Lees dan vooral verder en wie weet kom jij straks ons team versterken!

lees verder
Java Developer bij Fortezza Javaprofs

Vanwege de grote vraag bij veel van onze klanten zijn we per direct op zoek naar een Java Ontwikkelaar!

lees verder
VANAD Group Ben jij een ervaren Linux Beheerder en zie je het als een uitdaging om ons jonge team te komen versterken? Ben je op een relatief korte termijn beschikbaar en heb je een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou! lees verder
Picturae Wegens uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een gedreven junior Front-end developer. lees verder
Axime

Axime is per direct op zoek naar een SAP BW/BO  Projectmanagement  bij Axime!

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1734

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons