Home /
Praktijkvoorbeeld MeridianIT

Praktijkvoorbeeld MeridianIT op Bonque

All-in Pakket | SAP Meridian IT

 

Meridian


Meridian IT is in 2008 opgericht met het idee dat er meer vergelijkend materiaal nodig is rondom IT vraagstukken. Ze willen als partner een toegevoegde waarde zijn in het implementeren van de IT omgeving. “Het begrip IT is te omvangrijk en ontwikkelt zich te snel om zonder ondersteuning van specialisten efficiënt uit te voeren ,” aldus Pierre Krol, eigenaar van Meridian IT. Meridian IT is een specialist in betaalbare, schaalbare small business software voor het MKB. Ze werken met SAP voor bedrijven met maximaal 500 medewerkers.

Naast een vestiging in Nederland waar de focus op SAP consultancy ligt, heeft Meridian IT ook een locatie in Engeland. Hier richten ze zich op development rondom SAP. Om de kwaliteit te waarborgen kiezen ze voor een lineaire groei. Hoewel de ontwikkelingen in de IT heel snel gaan, is er niet de behoefte snel te groeien. Uiteindelijk zouden ze richting een organisatie tussen de 20-30 medewerkers willen gaan.

Waarom Bonque?
“In ons vakgebied is het heel lastig om goede mensen te krijgen, vooral ook medewerkers die breed inzetbaar zijn op het totale ERP stuk. Binnen ons segment past de fee die werving en selectie bureaus vragen niet. Ik ben met Jim de Jager van Bonque in contact gekomen en we hebben de afspraak gemaakt om voor drie maanden met het All-In Pakket te kijken hoe het klikt. Bij Bonque wordt er tenminste een gezond financieel tarief gehanteerd.” Binnen het All-In Pakket wordt er voor een vast bedrag uitgebreid naar kandidaten gezocht door de resourcers van Bonque, kan een bedrijf onbeperkt nieuwe werknemers aannemen en worden de vacatures breed uitgezet.

“De eerste vacature is al binnen een maand ingevuld, dit ging erg vlot. Met Jim heb ik prettig contact. Hij zit er goed bovenop, zoals het hoort. Hij weet op een nette manier informatie te delen en op te volgen. Hierdoor kan je echt een correct proces invullen, zowel naar de kandidaat als naar de werkgever.”

Werken bij Meridian IT?
Meridian It is een kleine organisatie van zeven collega’s en een flexibele schil,  zonder managementlagen. “We hebben een kantoor in Bodegraven, maar onze consultants werken voornamelijk vanuit de klant of een andere locatie zoals vanuit huis. Dat maakt alles heel flexibel. We hebben echt zelfstandige consultants. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en onderhoudt intensief klantcontact.” Werken bij Meridian IT betekent onderdeel te zijn van de klant. Je zult gezamenlijk met je (internationale) klanten bedrijfsprocessen verbeteren zodat zij efficiënt en met daadkracht kunnen optimaliseren en expanderen. Meridian IT heeft in toenemende mate behoefte aan mensen die kennis van IT en Business combineren.

In nieuwe medewerkers zoekt Meridian IT zelfstarters die niet terugdeinzen voor verantwoordelijkheden, ofwel  ‘bergbeklimmers die naar de top willen’. Ook internationaal zijn er vanuit de klant steeds meer vragen en mooie projecten, wat voor de consultants van Meridian IT continu nieuwe uidagingen biedt.

 

Recente Praktijkvoorbeeld MeridianIT

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1701
QFactors

QFactors is op zoek naar ervaren Oracle specialisten die aan de slag willen als Developer of DBA-er. Als Oracle specialist ga je onze klanten helpen om projecten op te zetten en succesvol af te ronden of speel je een belangrijke rol als Oracle DBA. De nadruk ligt hier op mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, echte Oracle specialisten. Daarnaast zijn wij op zoek naar communicatief sterke personen die naast sterke technische skills ook geen moeite heeft om met de business te schakelen.

lees verder
Helloprint Helloprint, the most attractive work environment of the Netherlands, is looking for a Senior Software Engineer lees verder
TMNS Do you have a clear affinity with IT and do you want to develop both professionally and personally? Choose one of the IT Traineeship tracks that TMNS has to offer for the best start for your TMNS career. lees verder
Anchormen Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als engineer waarin je gebruik maakt van de nieuwste (Big) Data technieken en werkt voor aansprekende klanten uit heel Nederland? lees verder
VANAD Group In verband met de snelle groei van het VANAD BI team zijn wij momenteel op zoek naar Business Intelligence Consultants. De Business Intelligence Consultant is een zelfbewuste professional die bereid is in een snelle dynamische omgeving te werken. Teamwork en communicatie zijn essentieel om complexe BI projecten succesvol en op tijd af te ronden. Daarom heeft de consultant klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En het nakomen van afspraken is een vanzelfsprekende eigenschap. lees verder
Oculus Technologies Wegens de verdere uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een Medior Developer! lees verder
Procurios

Bij Procurios zijn de developers verantwoordelijk voor de (backend) techniek van ons platform, waar dagelijks duizenden klanten en honderdduizenden gebruikers mee werken.

lees verder
PanCompany

Als Medior Java engineer ben je actief in uitdagende en vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
Suneti Bij Suneti zijn ze op zoek naar een Junior Servoy Developer die openstaat om zich nog verder te verdiepen in de techniek Servoy. Heb jij interesse? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, en heb je voldoende ambitie en drive om deze jonge en startende onderneming vooruit te helpen? Wie weet sta jij dan binnenkort wel aan het roer van Suneti! lees verder
Helloprint

Helloprint, the most attractive work environment of the Netherlands, is looking for a Medior Software Engineer

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1701

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons