Home /
Praktijkvoorbeeld MeridianIT

Praktijkvoorbeeld MeridianIT op Bonque

All-in Pakket | SAP Meridian IT

 

Meridian


Meridian IT is in 2008 opgericht met het idee dat er meer vergelijkend materiaal nodig is rondom IT vraagstukken. Ze willen als partner een toegevoegde waarde zijn in het implementeren van de IT omgeving. “Het begrip IT is te omvangrijk en ontwikkelt zich te snel om zonder ondersteuning van specialisten efficiënt uit te voeren ,” aldus Pierre Krol, eigenaar van Meridian IT. Meridian IT is een specialist in betaalbare, schaalbare small business software voor het MKB. Ze werken met SAP voor bedrijven met maximaal 500 medewerkers.

Naast een vestiging in Nederland waar de focus op SAP consultancy ligt, heeft Meridian IT ook een locatie in Engeland. Hier richten ze zich op development rondom SAP. Om de kwaliteit te waarborgen kiezen ze voor een lineaire groei. Hoewel de ontwikkelingen in de IT heel snel gaan, is er niet de behoefte snel te groeien. Uiteindelijk zouden ze richting een organisatie tussen de 20-30 medewerkers willen gaan.

Waarom Bonque?
“In ons vakgebied is het heel lastig om goede mensen te krijgen, vooral ook medewerkers die breed inzetbaar zijn op het totale ERP stuk. Binnen ons segment past de fee die werving en selectie bureaus vragen niet. Ik ben met Jim de Jager van Bonque in contact gekomen en we hebben de afspraak gemaakt om voor drie maanden met het All-In Pakket te kijken hoe het klikt. Bij Bonque wordt er tenminste een gezond financieel tarief gehanteerd.” Binnen het All-In Pakket wordt er voor een vast bedrag uitgebreid naar kandidaten gezocht door de resourcers van Bonque, kan een bedrijf onbeperkt nieuwe werknemers aannemen en worden de vacatures breed uitgezet.

“De eerste vacature is al binnen een maand ingevuld, dit ging erg vlot. Met Jim heb ik prettig contact. Hij zit er goed bovenop, zoals het hoort. Hij weet op een nette manier informatie te delen en op te volgen. Hierdoor kan je echt een correct proces invullen, zowel naar de kandidaat als naar de werkgever.”

Werken bij Meridian IT?
Meridian It is een kleine organisatie van zeven collega’s en een flexibele schil,  zonder managementlagen. “We hebben een kantoor in Bodegraven, maar onze consultants werken voornamelijk vanuit de klant of een andere locatie zoals vanuit huis. Dat maakt alles heel flexibel. We hebben echt zelfstandige consultants. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en onderhoudt intensief klantcontact.” Werken bij Meridian IT betekent onderdeel te zijn van de klant. Je zult gezamenlijk met je (internationale) klanten bedrijfsprocessen verbeteren zodat zij efficiënt en met daadkracht kunnen optimaliseren en expanderen. Meridian IT heeft in toenemende mate behoefte aan mensen die kennis van IT en Business combineren.

In nieuwe medewerkers zoekt Meridian IT zelfstarters die niet terugdeinzen voor verantwoordelijkheden, ofwel  ‘bergbeklimmers die naar de top willen’. Ook internationaal zijn er vanuit de klant steeds meer vragen en mooie projecten, wat voor de consultants van Meridian IT continu nieuwe uidagingen biedt.

 

Recente Praktijkvoorbeeld MeridianIT

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1682
PanCompany

Als Medior Java engineer ben je actief in uitdagende en vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
We/Provide We/Provide is op zoek naar vers talent voor onze werkvloer. Ben jij de WordPress Developer die droomt van maatwerk design, thema’s en plugins ontwikkelen? Lees dan vooral verder en wie weet kom jij straks ons team versterken! lees verder
Junior Python Developer bij ISProjects

Ben jij net afgestudeerd of heb je 1 à 2 jaar ervaring en lijkt het je leuk om je er verder te verdiepen in Python? Laat het ons weten!

lees verder
Netvlies Netvlies zoekt een Drupal webdeveloper (backend) om haar team te versterken. lees verder
Qualogy

Qualogy is op zoek naar Senior Java Developers om het Java team mee uit te breiden.

lees verder
Trifork Eindhoven

Do you wake up in the middle of the night for the latest technologies, developments and java updates? Or do you aspire to be part of the next generation of software gurus? Then there’s only one thing to do….Join our team today!

lees verder
vidaXL vidaXL is per direct op zoek naar een SAP ABAP Developer! lees verder
Helloprint

Helloprint, the most attractive work environment of the Netherlands, is looking for a Senior Front-end Developer.

lees verder
Netvlies Netvlies zoekt een Drupal webdeveloper (backend) om haar team te versterken. lees verder
SpronQ SpronQ is per direct op zoek naar een Solution Architect! lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1682

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons