Home /
Praktijkvoorbeeld Luminis

Praktijkvoorbeeld Luminis op Bonque

Standaardpakket | Java, Development Luminis

 

Finalist

Luminis is specialist op het gebied van applicatieontwikkeling. Met brede kennis en ervaring binnen alle aspecten van het ontwikkelproces realiseren ze “state of the art” maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers. Luminis geeft ideeën van opdrachtgevers vorm in oplossingen die aantoonbaar waarde toevoegen, wat maakt dat de klanten zich door innovatiekracht onderscheiden.

Luminis bestaat uit zes kernen in verschillende steden. Een kern wordt niet groter dan ongeveer 45 medewerkers. Luminis Apeldoorn is een kern, die binnen de overkoepelende strategie de eigen toekomst bepaalt. Ze zijn zelf verantwoordelijk en beslissen over het nieuwe personeel dat wordt aangenomen. De grootste projecten worden over de gehele Luminis groep breed opgepakt.

Waarom Bonque?
In Apeldoorn bestaat Luminis uit 30 medewerkers. De ambitie is om binnen twee jaar met 45 te zijn. Werving is is Luminis’ grootste uitdaging. Meerdere kernen van Luminis hebben daarom een samenwerking met Bonque. “Van Bonque verwachten we een stroom van kandidaten die voornamelijk op het technische vlak al een match zijn. Onze contactpersoon Marlot Schuuring stuurt ook kandidaten langs die we misschien niet in eerste instantie zelf zouden selecteren, maar toch verrassend geschikt blijken.

Het is fijn dat het model van Bonque de salariscomponent niet meetelt. Het is een booming markt. De tarieven die vaak gevraagd worden kunnen enorm oplopen. Dat houd je ook in je achterhoofd bij een aanname, wat kan leiden tot minder succes. De werkwijze van Bonque is heel transparant en praktisch,” aldus Jorg Hollenberg, project manager bij Luminis Apeldoorn.

Werken bij Luminis?
Nathan Seedorf, accountmanager bij Luminis Apeldoorn vertelt: “We beoordelen iedere kandidaat op drie eigenschappen: vakmanschap, empathie en ondernemerschap. Iedereen die bij ons komt werken moet daar bovengemiddeld op scoren. Alles bij Luminis wordt in staat gesteld voor de professionals, zij staan op nummer één. We streven niet naar winstmaximalisatie.”

Kenmerkend voor werken bij Luminis zijn de leuke projecten waar je voor een bepaalde periode aan werkt. Het delen van kennis is een van de belangrijkste dingen binnen de organisatie. Er worden kennissessies en conferenties georganiseerd en er is altijd ruimte om je te ontplooien. Ze gaan veel interessante samenwerkingen met verschillende partijen aan. Luminis is over de hele wereld als spreker op conferenties aanwezig. Collega’s vinden het leuk om van elkaar te leren. Wanneer de behoefte er is kan je intern een interessegroep vormen. 

 

 

 

Recente Praktijkvoorbeeld Luminis

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1665
Reports

Reports levert heldere overzichten, dashboards, waarop de klant en haar medewerkers in 1 keer kan zien wat de stand van zaken is. Deze overzichten zijn opgebouwd uit meters, grafieken en tabellen en zodanig opgezet dat iedereen ze begrijpt zonder uitleg.Reports groeit als organisatie. Daarom zijn we op zoek naar BI consultants die ons innovatieve bedrijf willen versterken. Heb jij kennis van SQL Server, SSIS, SSAS en ook nog eens goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

lees verder
VANAD Group Ben je op zoek naar Java vacatures? Dan zit je bij de Vanad Group op de juiste plek. Wij ontwikkelen mooie diensten met een grote maatschappelijke waarde en groeien elk jaar. We hebben behoefte aan leuke collega’s met passie voor Java development. Niet langer in de file van klant naar klant? Een vaste werkplek? Voorop lopen met de nieuwste frameworks? Learn from the best? Kom met ons kennismaken en sluit je als Java ontwikkelaar aan bij ENOVATION, onderdeel van de VANAD Group. lees verder
Q&A ICT Dienstverlening Je hebt je sporen verdiend in het beheren en opzetten van complexe Microsoft infrastructuren en ook op het gebied van Citrix en/of VMware heb je ervaring. Nieuwe technologie vind je geweldig en je bent nieuwsgierig om dit te onderzoeken. Sluit dit profiel aan bij jou, dan willen we graag kennis met je maken. lees verder
Knowledge Values

Ben je op zoek naar Senior Java en .NET Developer vacature? Ga dan naar deze Java en .NET Developer vacature van Knowledge Values.

lees verder
EroAdvertising Bij EroAdvertising zijn ze per direct op zoek naar een front-end developer. lees verder
Koen Koen zoekt per direct een Senior / Lead Java Developer lees verder
Vlot Solutions

Ben jij een scherpe vakman én een soepele teamspeler? Sta jij open voor het werken met verschillende en uitdagende technieken? Dan is Vlot Solutions wellicht de juiste match voor jou!

lees verder
SpronQ SpronQ is per direct op zoek naar een ontwerper! lees verder
Avri

Door de groei van de activiteiten is Avri voor het team Informatisering en Automatisering (I&A) op zoek naar een Medior IT Projectmanager.

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1665

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons