Home /
Praktijkvoorbeeld Bolden

Praktijkvoorbeeld Bolden op Bonque

All-in Pakket | PHP, Front-end, Development Bolden

 

Finalist

Bolden is in 2010 opgericht door Alonzo Euphrosina en Saviem Jansen met het idee om hun develop- en designskills samen te voegen. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid tot negen medewerkers. De diverse groep klanten van Bolden, variërend van events, fashion/lifestyle tot corporates, is enorm meegegroeid met het bedrijf. “Het leuke aan die variatie van klanten, is dat elke sector weer een ander soort doelgroep heeft, waarvan we altijd weer een stukje kunnen meenemen  naar de volgende partij. We proberen daarmee altijd een stapje voor te zijn wat betreft hoe we de doelgroep voor onze klanten het beste kunnen bereiken,” aldus Alonzo.

De projecten die Bolden doet zijn steeds complexer geworden. In de loop der jaren zijn ze zich meer op e-commerce platform zoals OpenCart en Craft Commerce gaan focussen en ontwikkelen ze een maatwerk ERP SaaS. “Kenmerkend voor Bolden is dat we aan de ene kant heel technisch zijn en tegelijk heel creatief. Dankzij het creatieve deel en vanuit de digitale hoek waar wij specialist in zijn doen we ook steeds meer branding vraagstukken. Het gaat ontzettend goed met het bedrijf, we zijn in de fortuinlijke positie om te kunnen kiezen uit mooie samenwerkingen met leuke klanten.” 

Waarom Bonque?
Omdat Bolden zo’n uniek bedrijf is verkeren ze meestal in de luxepositie dat sollicitanten hen uit zichzelf benaderen. Een aantal specifieke vacatures is echter lastiger in te vullen. Daarom besloot Bolden om, ondanks hun terughoudendheid ten opzichte van recruitment, een samenwerking met Bonque aan te gaan. Dit heeft tot op heden al tot succesvolle resultaten geleid, Bonque heeft drie nieuwe collega’s mogen leveren.

“Een van onze nieuwe medewerkers had ook heel bewust gekozen om wel met Bonque samen te werken en niet met een werving & selectiebureau. De combinatie van de juiste timing vanuit onze kant en onze consultant Vinny die zijn werk gewoon echt goed doet, heeft geleid tot een succesvolle samenwerking met positieve resultaten,” aldus Saviem.

“Het interessante aan de constructie van Bonque is dat het in tegenstelling tot bij de traditionele recruitment niet draait om het salaris van de kandidaat, dus wordt er ook niet zomaar met mensen geschoven.

Werken bij Bolden?
Bolden heeft in negen maanden een enorme sprong gemaakt, waarbij de helft van het personeel er is bijgekomen. Bolden is heel creatief en er werken veel internationale collega’s. “We hebben een hekel aan overwerken want dat is niet effectief. We willen de verwachtingen van de klanten goed managen. Dit betekent niet dat we inflexibel zijn. Voor sommige developers zijn we misschien wel iets te flexibel. We proberen de juiste balans te vinden tussen structuur en flexibiliteit om ad hoc zaken op te lossen.”

Wat Bolden onderscheidt is dat alle medewerkers uitstekende communicatieve vaardigheden hebben, ook de technische collega’s. Terwijl de projectmanager alles soepel laat verlopen, is er altijd de mogelijkheid voor developers of klanten om onderling kort te schakelen. “Het is vaak lastig om goede developers te vinden die heel sociaal zijn en ook veel kennis hebben. Het team heeft ook een stem in wie er wordt aangenomen. We zoeken wel altijd mensen die beter zijn dan wijzelf.”

Bolden probeert op allerlei manieren echt een werkgever van de toekomst te zijn. Het nieuwe werken wordt steeds meer toegepast, Zo kun je twee weken per jaar volledig remote werken (vanaf je pre-vakantie bijvoorbeeld) en zijn er natuurlijk flexibele werktijden. “De mensen maken het bedrijf hartstikke bijzonder, iedereen heeft een goede klik met elkaar en probeert de ander te stimuleren. We lunchen altijd samen en gaan wel eens naar development- of designconferenties in binnen- of buitenland. Eigenlijk willen we alleen maar hele mooie en goeie projecten realiseren met een heel tof team.”

  

 

Recente Praktijkvoorbeeld Bolden

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1706
Avanade Voor ons application development team zijn wij op zoek naar een junior .NET developer. Krijg jij energie van het werken in een team als .NET developer met enthousiaste collega’s en een prettige sfeer waar innovatie voorop staat? Dan pas jij bij ons! lees verder
X2User

Wij zijn ter uitbreiding per direct op zoek naar een ervaren Front-end/Javascript Developer voor onze software genaamd Rapasso!

lees verder
Advisor ICT Solutions

Persoonlijk, dienstbaar, nieuwsgierig en ervaren in het omzetten van branche- en ICT-kennis in concrete oplossingen voor klanten. Dat kenmerkt onze ruim 60 professionals die dagelijks werken aan het succes van Advisor ICT Solutions. In een open en informele werksfeer waar samenwerken voorop staat en ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ter uitbreiding van ons enthousiaste team professionals zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren  Engineer Public Clouddiensten.

lees verder
Adoptiq

We are looking for a Full Stack Mendix Developer!

lees verder
Dynamics CRM Consultant bij Avanade We zijn op zoek naar een Dynamics CRM Consultant voor ons Digital team. Krijg je energie van het bouwen aan innovatieve oplossingen voor grote bedrijven? Werk je graag in teams met ervaren Microsoft-professionals met ontzettend veel kennis? Dan is Avanade hét bedrijf voor jou! lees verder
Facilicom Facilicom is per direct op zoek naar een SAP CRM Consultant! lees verder
Ideo

Ben jij ABAP-er en ben je toe aan een volgende uitdaging. Wil je werken bij een leuk en gezellig bedrijf? Bij een bedrijf dat leider is op het gebied van SAP Service en Onderhoud? In dat geval hebben we voor jou een geweldige positie binnen Ideo.

We zijn namelijk op zoek naar ABAP-er of SAP consultant met een sterke affiniteit voor techniek die ons (naast programmeren) kan versterken op het gebied van Document Management producten

lees verder
Junior .NET C# developer

Als (C#).NET developer ben je betrokken bij de ontwikkeling van software op het .NET Framework en werk je met de .NET stack. Het softwareprobleem bepaalt welke componenten je gebruikt voor de oplossing.

lees verder
Partners in Technology Partners in Technology is per direct op zoek naar een SAP development consultant 2.0 met PIT! lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1706

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons