Home /
Praktijkvoorbeeld Axime

Praktijkvoorbeeld Axime op Bonque

All-in Pakket | BI Axime

 

Cwize

Axime is een niche specialist die zich bezighoudt met projectmanagement op ERP gebied. Ze bieden vier producten/diensten: projectmanagement, testcoördinatie, managementinformatie en complexe conversies. Axime is voornamelijk actief in de utilitybranche. Ze opereren op het scheidingsvlak tussen IT en business. Naast adviseren is Axime vooral ook sterk in realiseren. Tastbare leveringen zijn erg belangrijk. Meestal doen ze full-cycle trajecten, maar soms komen ze ook in actie wanneer er een crisis is of ergens een project stokt.

Axime heeft de ambitie om uit te groeien tot een bedrijf met een brede en diepe kennis op het snijvlak van Business processen en ERP-systemen. “Wij willen met onze ervaring en drijfkracht de verwachting van onze klanten overtreffen met projecten rond ERP,” aldus Hartog Krant, directeur bij Axime.

Waarom Bonque?
Om het wervingsproces meer snelheid te geven en harder te kunnen groeien heeft Axime besloten om een samenwerking met een bureau aan te gaan. De werving via het eigen netwerk ging niet snel genoeg. “Eerdere ervaringen met headhunters waren niet altijd even positief. Bij het model van Bonque krijg ik veel meer cv’s, en hierdoor meer inzicht in wat er in de markt gebeurt en hoe dat aansluit op ons bedrijf. Dat was voor mij een van de redenen om voor Bonque te kiezen.”

“Er kwamen genoeg cv’s binnen, waar natuurlijk een flink gedeelte van af valt, maar dat vind ik niet zo erg. Dat verscherpt onze selectie alleen maar. Dus in die zin ben ik positief. In de eerste cyclus van drie maanden hebben we een plaatsing kunnen doen.” Axime heeft inmiddels voor een nieuw kwartaal een samenwerking op basis van een All-In pakket afgesloten. “Het contact met Jim van Bonque verliep positief. Ik ben heel tevreden over hoe Jim zijn werk doet, hij zit er goed actief bovenop. Hij is echt gedreven om ons te helpen.”

Werken bij Axime?
De mentaliteit van Axime is hands-on, voeten in de modder met een no nonsens aanpak. Er is sprake van een hoop kennisdeling. Om dit te bereiken worden er voor en door medewerkers maandelijks kennissessie
georganiseerd. 

Collega’s kunnen het goed met elkaar vinden en er heerst een echt een teamgevoel. Een nieuwe medewerker moet de juiste ervaring hebben en passen binnen de cultuur. “Wij zijn niet van de praatjes maar van de daden. Achtergrond en ervaring zijn belangrijk. Daarnaast zoeken we senior collega’s in de gouden driehoek van adviseur, projectmanager en consultant.”

Op de vraag waarom het zo leuk is om bij Axime te werken antwoordt Hartog Krant: “De uitdagende projecten, het warme nest gevoel en dat je zelfstandig dingen kan ontplooien maken Axime een bijzonder prettige werkplek.”

  

 

Recente Praktijkvoorbeeld Axime

1 2 3 4 5
1 - 10 van 1685
Incentro Marketing Technology Incentro Marketing Technology is e-commerce niche speler en gespecialiseerd in de implementatie en integratie van Intershop Commerce Suite; een omnichannel e-commerce platform. Wij zoeken ervaren back end developers, bij voorkeur met Intershop ervaring, die mee gaan draaien in uitdagende projecten. lees verder
Kraan Bouwcomputing

Wegens uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een senior C# .NET ontwikkelaar voor het programmeren, testen en onderhouden van administratieve applicaties voor de bouw- en vastgoedbranche in een .NET omgeving!

lees verder
PanCompany

Als Senior Java engineer ben je actief in uitdagende en vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
Rivium Rivium is per direct op zoek naar een TIBCO Developer - Beheerder! lees verder
Finalist

In de rol van Integratie Specialist ben jij de man die een brug slaat tussen de systemen en mensen. Jij zorgt voor een stabiele en onderhoudsvrije koppeling van applicaties.

lees verder
Junior Java Ontwikkelaar bij ATSC

ATSC zoekt een Junior Java Ontwikkelaar

lees verder
ICT specialist die ook wil bijdragen aan een duurzamere wereld?

ICT specialist met ASP.net ervaring bij SunSolutions

lees verder
Netvlies

Netvlies te Breda zoekt een Senior drupal front-end Ontwikkelaar om binnen een enthousiast en professioneel team te werken aan marketing uitingen zoals websites voor mooie opdrachtgevers.

lees verder
Conclusion Jouw speelveld: het Network Operating Center 24/7 draaiende houden in een mission critical omgeving lees verder
Finalist

Als Hippo ontwikkelaar vertaal je functionele specificaties naar technische oplossingen. Je bouwt websites, intranetten of externe koppelingen binnen grote online projecten voor Zorg en Onderwijs.

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 1685

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons