Home /
.NET vacatures

.NET vacatures

Ben jij een .NET specialist en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan hier de huidige .NET vacatures van Bonque, the IT jobsite. .NET is een populair vakgebied en er zijn dan ook regelmatig vacatures te vervullen bij interessante werkgevers. Bij Bonque zie je direct waar je solliciteert. Kent het .NET framework voor jou geen geheimen en droom je in C#, ASP.NET, of C++.NET? Dan heeft Bonque altijd een geschikte vacature voor jou!

Vacatures voor .NET en andere ICT-specialismen

Naast .NET vacatures vind je bij Bonque ook tal van andere ICT vacatures. Ook als specialist op het gebied van Java, PHP en Ruby on Rails is het dus nooit moeilijk om een passende vacature te vinden. Stem je zoekresultaten af op jouw werkervaring, het type bedrijf dat je zoekt en de regio waarin je werkzaam wilt zijn. Met onze uitgebreide zoekfunctie stel je eenvoudig een gepersonaliseerd aanbod vacatures samen!

Direct online solliciteren

Bij Bonque maken we het je graag gemakkelijk om te solliciteren op vacatures die bij je passen. Op al onze .NET vacatures kun je direct binnen onze site solliciteren. Zorg er dus altijd voor dat je een up-to-date cv klaar hebt liggen. Zie je een vacature die jou op het lijf geschreven is? Blijf dan je concurrentie voor en reageer direct. Binnen enkele minuten is je sollicitatie verstuurd, en komt jouw reactie rechtstreeks bij het bedrijf in kwestie terecht. Wacht dus niet langer en zet ook de eerste stap in de richting van jouw nieuwe .NET baan!

Bekijk alle .NET vacatures >

 

 

Recente .NET vacatures

1 - 2 van 2
@Leisure

Ter uitbreiding van het Backend development team in Eindhoven  zijn we op zoek naar een Medior Progress Developer.

lees verder
Amazing Bits

Ben je een ervaren .NET developer en ben je toe aan een nieuwe stap? Amazing Bits B.V. is op zoek naar een senior .NET ontwikkelaar die wil helpen in de (door)ontwikkeling van bestaande en toekomstige projecten. In eerste instantie zul je aan het werk gaan als senior developer om vervolgens steeds meer de rol van projectleider aan te gaan nemen.

lees verder
1 - 2 van 2

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons