Home /
ERP professional vacatures

Recente ERP professional vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 196
Rivium Rivium is per direct op zoek naar een TIBCO Developer - Beheerder! lees verder
Ensior

Ensior is op zoek naar een zelfstandige Junior Business Intelligence Consultant!

lees verder
Qualogy Ervaren Cloud Engineer met een aanstekelijk enthousiasme, die weet hoe je een applicatie end-to-end oplevert. lees verder
Qualogy

Gezocht: expert in datavisualisatie. Betrokken consultant met kijk op het vakgebied. Creëert snel waarde voor klanten in een Agile-omgeving.

lees verder
vidaXL vidaXL is per direct op zoek naar een SAP ABAP Developer! lees verder
vidaXL vidaXL is per direct op zoek naar een SAP BI Consultant! lees verder
Junior Business Intelligence Ontwikkelaar bij Cwize

Cwize B.V. is een jonge groeiende organisatie met veel (internationale) ambitie. Wij leveren een BI-omgeving in de vorm van een SaaS-dienst voor reporting, interfacing en data warehousing in de niche markt ‘creditmanagement’. Cwize heeft een pragmatische en klantgerichte aanpak met veel kennis in het vakgebied. Dat is terug te vinden in de functionaliteit van onze oplossingen en onze kernwaarden flexibiliteit en klantintimiteit. Onze klanten zijn grote financiële (bancaire) instellingen, verzekeraars, utilities, telco’s etc., maar ook incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. We zitten echt letterlijk ‘midden in de markt’. Cwize is samen met zusterbedrijf EuroSystems een dochter van ABIT Nederland B.V. en is gevestigd in Nieuwegein.

Voor de uitbreiding van ons beheer- en ontwikkelteam zoeken wij een MS SQL Server / BI ontwikkelaar.

lees verder
vidaXL vidaXL is per direct op zoek naar een SAP CONSULTANT MM-SD! lees verder
@Leisure

Door de sterke groei die de @Leisure Group doormaakt is zij op zoek naar uitbreiding van het Data team met een Microsoft BI Specialist. De aanwezige hoeveelheid data en potentiële informatie bij @Leisure is enorm en er is pas een gedeelte ontgonnen. Kom jij ons team versterken en helpen de rest te ontginnen, zodat we altijd een stap voorblijven in deze snel bewegende markt?

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 196

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons