Home /
Applicatie manager vacatures

Recente Applicatie manager vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 596
Malengo

Malengo is hard aan het groeien en zoekt momenteel front-end ontwikkelaars!

lees verder
Netinium

Netinium ontwikkelt en levert een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en andere slimme smart grid elementen. Hiermee bieden we ongeëvenaarde functionaliteit op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security.

lees verder
You-Get Als Integratie Specialist bij You-Get ben je in staat om zelfstandig een vraag van de klant te vertalen naar een werkende oplossing. Je komt te werken in projecten bij onze klanten waarin je dagelijks wordt uitgedaagd in alle facetten van de techniek rond integratie omgevingen. lees verder
SpronQ SpronQ is per direct op zoek naar een Solution Architect! lees verder
Lunatech Lunatech is currently looking for a Junior Java Or Scala Developer lees verder
Dutchworld

Dutchworld levert softwareoplossingen voor e-business. Wat lossen we op? Directe IT-ondersteuning aan opdrachtgevers vanuit diepe kennis van onze innovatieve applicaties. En bovendien een leuke werkgever waar je beter van wordt.
Wij willen ons versterken met een teamplayer op Java, die moderne business demands kan vertalen naar geïntegreerde Java software met waarde voor de opdrachtgever.

lees verder
Kraan Bouwcomputing

Wegens uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een junior C# .NET ontwikkelaar!

lees verder
Avanade Voor ons application development team zijn wij op zoek naar een junior .NET developer. Krijg jij energie van het werken in een team als .NET developer met enthousiaste collega’s en een prettige sfeer waar innovatie voorop staat? Dan pas jij bij ons! lees verder
PanCompany

Als Senior Java engineer ben je actief in uitdagende en vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

lees verder
TJIP

Haal jij je energie uit het meewerken aan innovatie in een Agile omgeving? Is het ontwikkelen van applicaties jouw specialiteit? Denk je in oplossingen en ben je in staat deze ook in samenwerking met klanten ten uitvoer te brengen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! TJIP is per direct op zoek naar Medior .NET software ontwikkelaar.

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 596

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons