Home /
Agile coach vacatures

Recente Agile coach vacatures

1 2 3 4 5
1 - 10 van 244
Anchormen Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als consultant in de constant veranderende wereld van (big) data? lees verder
Trifork Eindhoven

Do you wake up in the middle of the night for the latest technologies, developments and java updates? Or do you aspire to be part of the next generation of software gurus? Then there’s only one thing to do….Join our team today!

lees verder
Knowledge Values

Ben je op zoek naar Senior Java en .NET Developer vacature? Ga dan naar deze Java en .NET Developer vacature van Knowledge Values.

lees verder
Dutchworld

Dutchworld levert softwareoplossingen voor e-business. Wat lossen we op? Directe IT-ondersteuning aan opdrachtgevers vanuit diepe kennis van onze innovatieve applicaties. En bovendien een leuke werkgever waar je beter van wordt.
Wij willen ons versterken met een teamplayer op Java, die moderne business demands kan vertalen naar geïntegreerde Java software met waarde voor de opdrachtgever.

lees verder
iAdvise

We zijn op zoek naar een gepassioneerde Java / JEE Developer die zijn kennis nog wil verruimen binnen iAdvise.

lees verder
IBM XPage web developer bij ISProjects Ervaren developer die onderdeel wil zijn van een succesvol en groeiend bedrijf! lees verder
Qualogy

Gezocht: expert in datavisualisatie. Betrokken consultant met kijk op het vakgebied. Creëert snel waarde voor klanten in een Agile-omgeving.

lees verder
Java Developer bij Fortezza Javaprofs

Vanwege de grote vraag bij veel van onze klanten zijn we per direct op zoek naar een Java Ontwikkelaar!

lees verder
Traineeship bij Educom

Traineeship Application/Software Development JAVA/C#(.NET)/PHP

lees verder
Finalist

In de rol van Integratie Specialist ben jij de man die een brug slaat tussen de systemen en mensen. Jij zorgt voor een stabiele en onderhoudsvrije koppeling van applicaties.

lees verder
1 2 3 4 5
1 - 10 van 244

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons